noodles volos banner

"Χτύπησε" ξανά ο Κρεββατάς!

Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Ρήγα Φεραίο που συνεχίζει χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα! Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη πήρε ισοπαλία 1-1 στην Κοζάνη με σκόρερ ξανά τον Κώστα Κρεββατά που σκόραρε σε τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Μάλιστα οι Βελεστινλιώτες έπαιξαν με παίκτη περισσότερο από το 53ο λεπτό, ενώ στο τέλος οι του Ρήγα διαμαρτυρήθηκαν για μη υπόδειξη πέναλτι λίγο πριν τη λήξη.

Η Κοζάνη προηγήθηκε στο 19′ όταν μετά από σέντρα του Χαματάι από δεξιά, ο Κάλφας έπιασε τη δυνατή κεφαλιά, ο Κεφαλάς απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Θωμά Μπιμπίρη που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Για τον Ρήγα Φεραίο στο πρώτο μέρος, σέντρα-σουτ του Σπαθή στο 16' έφυγε άουτ, όπως και καλό σουτ του Ζατσάι δέκα λεπτά αργότερα.

Στο 53′ η Κοζάνη έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Ταφαρλής δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τέσσερα λεπτά αργότερα (57′) ο Ρήγας Φεραίος ισοφάρισε όταν ο Κρεββατάς πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε από κοντά, ο Σταματόπουλος απέκρουσε με το πόδι εξ επαφής, η μπάλα κόντραρε και πάλι στον Κρεββατά και κατέληξε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Κάλφα να αποκρούσει πάνω στη γραμμή!
Καλό φάουλ του Δρόσου στο 75′ απέκρουσε δύσκολα ο Κεφαλάς και σουτ του ίδιου παίκτη στο 80′ που και πάλι σταμάτησε στον τερματοφύλακα του Ρήγα Φεραίο.

Όσον αφορά στις φάσεις για τους "κυανόλευκους" στην επανάληψη, σουτ του Χατζή στο 52' απέκρουσε με δυσκολία ο Σταματόπουλος, σουτ του Μαλάκου μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Κοζάνης, ενώ Χατζής και Μπίκας απείλησαν με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Τέλος, η φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς παικτών του Ρήγα Φεραίου έγινε στο 82ο λεπτό όταν ο Μιχολίτσης σέντραρε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καραμπατζάκη, με τον διαιτητή όμως να μην υποδεικνύει το πέναλτι.

Συνθέσεις:
Κοζάνη: Σταματόπουλος, Ντούκα, Ματούλας (60′ Αλιατίδης), Μπιμπίρης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος (85′ Ζιγκερίδης), Χαματάι, Γκέγκα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (60′ Δρόσος).
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου (61′ Μπίκας), Χατζής, Ζενούνι (46′ Μιχολίτσης), Κεμάλλι (46′ Μαλάκος), Ζατσάι, Κρεββατάς.

Last modified onSunday, 09 November 2014 23:31