noodles volos banner

Δοκιμάζει σχήμα στην απογευματινή προπόνηση (17.30) ο Παντέλης

Στις 17.30 στο ΕΑΚ (στο κεντρικό γήπεδο) θα προπονηθεί ο Ολυμπιακός Β. σήμερα Παρασκευή, με τον Ν. Παντέλη να δοκιμάζει το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί τη Δευτέρα κόντρα στον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

 

Βέβαια, οριστικές αποφάσεις θα πάρει ο τεχνικός των ερυθρόλευκων στην αυριανή σαββατιάτικη τελευταία δυνατή προπόνηση. Οι απουσίες των Ρόκα και Χιντζίδη είναι δεδομένες, ενώ το δίδυμο Κορνελάτου, Πινάρες στα αμυντικά χαφ το πιθανότερο είναι ότι θα μείνει ανέπαφο. Βέβαια υπάρχει η σκέψη χρησιμοποίησης στον άξονα του Ζέρη, που είχε κάνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι, έχοντας αυτόν τον ρόλο, στο μπαράζ με την Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε στην πρεμιέρα τελείως απρόσμενα, αλλά όσο δύσκολο κι αν φαντάζει το ματς κόντρα στον Ηρακλή, η ομάδα του Ν. Παντέλη έχει δείξει, και ειδικά μέσα στο Αλκαζάρ, ότι του ταιριάζει περισσότερο να κλείσει τους χώρους και να χτυπήσει στην κόντρα. Πάντως, παρά τα υποθετικά σενάρια, πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης δεν πρόκειται να γίνουν.