noodles volos banner

Ταΐρης: "Άλλαξε η ψυχολογία μας με το νέο προπονητή"

Στο ΣΠΟΡfm 89,5 και την εκπομπή των Στέλιου Γεωργιάδη, Αλίκης Φωτιάδου μίλησε σήμερα το απόγευμα ο Δημήτρης Ταΐρης, ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου ο οποίος τόνισε ότι η έλευση του νέου προπονητή έχει αλλάξει την ψυχολογία και πως η συνέχεια θα ελίναι καλύτερη. Ζήτησε επίσης τη στήριξη του κόσμου με μεγαλύτερη παρουσία στο γήπεδο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με τον Πανθρακικό: "Να είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως και τα πάει το ματς,. Να δείξουμε το πάθος που πρέπει να έχουμε σαν Νίκη, να έχουμε καθαρό μυαλό, αυτοπεποίθηση. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για αυτό το ματς, είναι θέμα προπονητή που θα ρίξει τη βαρύτητα για να είμαστε δυνατοί και να βγούμε νικητές. Μεταξύ των παικτών το κλίμα είναι πολύ καλό. Η Νίκη φέτος έχει μια νεανική ομάδα, είναι μια καινούργια ομάδα, πιστεύω ότι προσπαθούμε να βρούμε πατήματα".
Για το τι άλλαξε ο Π. Τζαναβάρας: "Όταν αλλάζει ο προπονητής, αλλάζει η ψυχολογία, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον προπονητή. Είναι σημαντικό που ο προπονητής ξέρει την ομάδα, τον κόσμο, το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας, η αυτοσυγκέντρωση παίζει σημαντικό ρόλο. Με την έλευση του κ. Τζαναβάρα προτεραιότητα ήταν να βελτιώσουμε το αμυντικό κομμάτι γιατί είχαμε δεχθεί αρκετά γκολ. Κρατώντας το μηδέν πίσω, θα έχουμε βελτίωση και μπροστά, το γκολ θα έρθει, είναι το μόνο σίγουρο".
Για το εάν η ομάδα παίζει με άγχος στο Βόλο και τον κόσμο: "Πρέπει να έχουμε το καλό άγχος, να μην μας καταβάλλει. Είμαστε ομάδα που στηρίζεται στον κόσμο της και το ξέρω πολύ καλά καθώς ήμουν και πέρυσι στη Νίκη. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας βοηθάει, να είναι εκεί να μας υποστηρίζει. Θα κάνουμε τα αδύναμα δυνατά. Δυστυχώς ακόμη δεν έχει έρθει κοντά. Περίμενα μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου και πιστεύω ότι θα έρθουν οι φίλαθλοι".
Για τα επόμενα παιχνίδια είπε: “Θα έχουμε θέληση, πάθος, ομαδικό πνεύμα, περισσότερη συγκέντρωση και καλύτερα αποτελέσματα. Το πιστεύω αυτό. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από τις άλλες ομάδες αρκεί να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε καθημερινά. Θα πάρουμε αποτελέσματα που δεν τα πιστεύετε".
Τέλος, χαρακτήρισε τη φετινή Σούπερ Λιγκ ως πολύ ανταγωνιστική λέγοντας ότι "ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει όντας μια κατηγορία μόνος του".

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ