noodles volos banner

Άνοιξε λογαριασμό ο Κρεββατάς

Πρώτο γκολ στη σεζόν για τον Κώστα Κρεββατά σήμερα στο 0-1 στα Γρεβενά Πρώτο γκολ στη σεζόν για τον Κώστα Κρεββατά σήμερα στο 0-1 στα Γρεβενά

Μεγάλο διπλό για τον Ρήγα Φεραίο, που κράτησε για τρίτο σερί ματς ανέπαφη την εστία του και με γκολ του Κρεββατά στο 35ο λεπτό, πήρε το δεύτερο τρίποντο στη σεζόν κόντρα σε ένα δυνατό σύνολο όπως είναι αυτό του Πυρσού. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είναι αήττητη με 7 βαθμούς και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο...

Η τακτική του Ρήγα Φεραίου ήταν εξαιρετική και η αμυντική λειτουργία άριστη. Οι “κυανόλευκοι” δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο του ματς, παρά μόνο στο 78ο λεπτό όταν σουτ του Τζερεμέ εκτός μεγάλης περιοχής, εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Κεφαλάς. Όσον αφορά στις φάσεις για τους Βελεστινλιώτες, φάουλ του Χατζή στο 33' έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κοσμίδης και στο 35' σημειώθηκε το γκολ της νίκης. Από φάουλ του Χατζή, ο Κρεββατάς σκόραρε με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ρήγα.
Στην επανάληψη, φάουλ του Χατζή “έγλειψε” το οριζόντιο δοκάρι, ενώ σουτ του Ναουμίδη μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Και τα δύο σουτ έγιναν σχεδόν από το χώρο του κέντρου. Τέλος, ωραία ατομική ενέργεια του Τσίπη στο 69' ολοκληρώθηκε με σουτ που πέρασε άουτ.
Ο Ρήγας Φεραίος έχει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και η νίκη αυτή του δίνει ...φτερά για τη συνέχεια που θα τον βρει στο Βελεστίνο να υποδέχεται τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Συνθέσεις:
Πυρσός: Κοσμίδης, Πόζιαρης, Τραυλός, Δημητριάδης (55' Παπακώστας), Κυριακίδης, Τσιάτσιος, Στεργιανός, Χαραλαμπίδης, Κουτσομήτρος (46' Κιοσέογλου), Τζερεμές, Ιγκλέσιας (Δούμας).
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηααθανσίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Ζενούνι, Κεμάλλι (86' Μιχολίτσης), Τσίπη (74' Μαλάκος), Κρεββατάς (80' Μπίκας).

Last modified onSunday, 12 October 2014 20:52