noodles volos banner

Τριάδα... ευκαιρία για βαθμούς και ανάσες

Το φιλικό με τον Λεβαδειακό στο Πανθεσσαλικό, θα είναι ένα παιχνίδι συμπερασμάτων μόνο για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Μόνο ο ίδιος και οι συνεργάτες του γνωρίζουν τι περιμένουν να διακρίνουν από την ομάδα τους στο φιλικό του Σαββάτου και σε ποιους τομείς θέλουν να δουν βελτίωση. Το σίγουρο είναι πως ο 51χρονος τεχνικός αναμένει διάθεση και πάθος απ' όλους τους παίκτες που θα αγωνιστούν. Ο Κορίνθιος προπονητής ανέλαβε την ομάδα την κατάλληλη στιγμή την ομάδα για να αλλάξει ψυχολογία στους παίκτες και να τους κάνει να πιστέψουν σε μία ανατροπή για τη συνέχεια. Άλλωστε το πρόγραμμα πλέον είναι πιο βατό για τη Νίκη Βόλου, που στα επόμενα τρία παιχνίδια αντιμετωπίζει ναι μεν εξαιρετικά δύσκολους αντιπάλους, αλλά ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με αυτή.

Συγκεκριμένα η επόμενη τριάδα παιχνιδιών, μετά και την αλλαγή που έγινε στο πρόγραμμα της Super League, ενδείκνυται για να πάρει η ομάδα τους πρώτους της βαθμούς. Οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν αρχικά τον Πανθρακικό, στη συνέχεια αγωνίζονται στην Ξάνθη και μετά υποδέχονται την Κέρκυρα. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αυτό που προσπαθεί είναι να κάνει τους παίκτες του να πιστέψουν στις δυνατότητες τους γιατί ακολουθούν ματς που η Νίκη μπορεί να τα «χτυπήσει» για να ανασάνει βαθμολογικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League. Ο Κορίνθιος τεχνικός εκτός από τις προτροπές στην προπόνηση και τις φωνές στους παίκτες του, δεν σταματά να τους υπενθυμίζει ότι όλα είναι στα… πόδια τους καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη…

Το μόνο που δυσκολεύει την προετοιμασία της ομάδας αυτή την εβδομάδα, είναι οι απουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών. Το τεχνικό τιμ θα ήθελε να είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του για να δουλέψει, ωστόσο παράλληλα αναγνωρίζει το πόσο μεγάλη τιμή αποτελούν για την ομάδα αυτές οι κλήσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελπίδων. 

 

Last modified onThursday, 09 October 2014 18:05