noodles volos banner

Τα εισιτήρια για το φιλικό της Νίκης

Με 20 ευρώ στη σκεπαστή εξέδρα και 10 σε Νότιο Πέταλο, Ανατολική Κερκίδα μπορούν να παρακολουθήσουν το φιλικό του Σαββάτου οι φίλοι της Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (στις 16:00). Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: "Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα: VVIP Κερκίδα: Δεν θα διατεθούν εισιτήρια, Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ, Ανατολική Κερκίδα: 10 ευρώ, Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ.

Θα λειτουργήσουν συνολικά δύο εκδοτήρια. Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 10 ευρώ. Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 20 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 20ευρώ. Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο και την Ανατολική κερκίδα".