noodles volos banner

Συνεχίζεται το ψάξιμο για φιλικό…

 Η Νίκη Βόλου είναι από τις ελάχιστες ομάδες της Super League που δεν έχουν βρει ακόμη αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι, ώστε να καλύψουν το κενό από αγωνιστικές υποχρεώσεις Σαββατοκύριακο…

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας αφήνουν για δεύτερη εβδομάδα τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας χωρίς πρωτάθλημα, μετά και την αναβολή για τα ματς της 6ης αγωνιστικής λόγω του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού και ενώ οι κυανόλευκοι θέλουν οπωσδήποτε να δώσουν φιλικό, δεν μπορούν να βρουν ομάδα για να έρθουν σε συμφωνία.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν τις επαφές τους και συνεχίζουν να αναζητούν αντίπαλο για να δώσουν φιλικό τεστ, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια θετική απάντηση.

Τις προσπάθειες τους δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το γεγονός, ότι οι ομάδες Football League και Γ’ Εθνικής έχουν κανονικά επίσημες υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματα τους και έτσι οι επιλογές είναι περιορισμένες. Οι κυανόλευκοι έχουν στραφεί και στο εξωτερικό, ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο να μετακινηθεί η Νίκη Βόλου και να δώσει εκτός έδρας φιλικό ματς.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας που κλείνει μία εβδομάδα στον πάγκο της κυανόλευκης ομάδας, θέλει να δει τους παίκτες του σε ένα δυνατό φιλικό πριν το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο, ωστόσο όσο οι μέρες περνούν τα πράγματα δυσκολεύουν. 

Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου, Βέροια και ΠΑΟΚ δεν έχουν κλείσει φιλικά προς το παρόν από τη Super League. 

Last modified onWednesday, 08 October 2014 10:28