noodles volos banner

Με ηρεμία και χωρίς προβλήματα η συνέχεια στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό Βόλου όλα κυλούν με ήρεμους ρυθμούς στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι καλές εμφανίσεις της ομάδας, καθώς και η έλλειψη προβλημάτων και τραυματισμών, κάνουν τις μέρες να περνούν εύκολα με ηρεμία και συγκέντρωση στον στόχο, που δεν είναι άλλος η ομάδα να κρατηθεί σε εγρήγορση και να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Football League.

Ο Νίκος Παντέλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και δουλεύει πάνω στην τακτική και σε κάποια λάθη που είδε στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Και την Παρασκευή έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε μειονεκτήματα που διέκρινε στο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ολοι οι παίκτες πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση κι ο μόνος που ακολουθεί μόνο τις ασκήσεις με την μπάλα και μετά κάνει ατομικό πρόγραμμα είναι ο Σταμάτης Καρράς, που δεν είναι απολύτως έτοιμος να μπει σε κόντρα και να παίξει με αντίπαλο. Ο Καρράς συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα του μετά την επέμβαση στο γόνατο που έκανε πριν μερικούς μήνες και καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς.

Οι ερυθρόλευκοι την Κυριακή στις 17.30 στη Νεάπολη, θα δώσουν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα  και το τεχνικό τιμ θα κάνει πάλι τις δοκιμές του και θα τσεκάρει και παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς του κυπέλλου.