noodles volos banner

Τέλη Ιουλίου το ραντεβού στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό

Ένα δεκαπενθήμερο σχεδόν έχουν μπροστά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου για να δημιουργήσουν έναν κορμό παικτών ενόψει της νέας σεζόν στη Football League και η ομάδα να μπορέσει να ξεκινήσει την προετοιμασία της.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου των κ.κ. Βαρούτσικου και Τόρη, περί τα τέλη Ιουλίου, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν ραντεβού στο γήπεδο για το ξεκίνημα της προετοιμασίας τους. Έτσι ο χρόνος πιέζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που πρέπει να κάνουν αρκετές κινήσεις για το ρόστερ τους. Βέβαια κάποιες διορθωτικές κινήσεις μπορούν να γίνουν και αργότερα, αλλά οι περισσότεροι παίκτες θα πρέπει να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητικού τιμ για την έναρξη της προετοιμασίας. 

Οσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, αν ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, που προγραμματίζουν στον Ολυμπιακό, θα είναι μέσα στις ημερομηνίες της για να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα. Θα υπάρχει όλος ο απαραίτητος χρόνος για την άρτια προετοιμασία και το δέσιμο της ομάδας, παρά την καθυστέρηση των εξελίξεων, που υπήρξε λόγω της διοικητικής στασιμότητας για ένα εικοσαήμερο. 

Last modified onSaturday, 05 July 2014 13:41