noodles volos banner

Πήρε μετάλλιο και χάρηκε το Κύπελλο ως οπαδός του Ολυμπιακού Β. ο Θανάσης

Ο κοινωνικός χαρακτήρας του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ αναδείχθηκε στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα, όπως είναι γνωστό, διατέθηκαν στον Σύλλογο Γονέων κ. Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν. Μαγνησίας , τα παιδιά των οποίων συμμετείχαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση. Εξάλλου η πρόεδρος του Συλλόγου Ουρανία Καρανικόλα και οι συνεργάτες της έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια, ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για την αγορά ενός λεωφορείου για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Ένα απ’ αυτά τα παιδιά ήταν και ο Θανάσης, που πραγματικά χάρηκε με την ψυχή του, ίσως και περισσότερο από τους ίδιους τους αθλητές, το γεγονός ότι η αγαπημένη του ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου, κατέκτησε το Κύπελλο, ενώ να σημειωθεί ότι κι αυτός αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά έδιναν την μπάλα στο τζάμπολ των αγώνων.

Πάντως, ο Θανάσης είχε και άλλον ένα λόγο να είναι χαρούμενος, αφού φόρεσε στο στήθος του και ένα μετάλλιο απ’ αυτά που περίσσεψαν και φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλο, που έδωσε αίγλη στο τουρνουά με την παρουσία του, τον αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑΘ κ. Φαρμάκη και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης κ.κ. Κρεμαστά και Φραγκούλη.

Ασφαλώς ο κοινωνικός χαρακτήρας του Φάιναλ Φορ αναδείχθηκε και με την προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου να συγκεντρώσει χρήματα για τη Φλόγα, που είναι σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες. 

Last modified onWednesday, 10 January 2018 16:36