noodles volos banner

Στην Τερψιθέα θα παίζει η Βολιώτισσα Βιβή Μπακάλη

Η Βιβή Μπακάλη αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ της την Τερψιθέα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η έμπειρη παίκτρια επιστρέφει στις "μπλε" μετά από τρία χρόνια έτοιμη να… επαναλάβει τις πολύ καλές εμφανίσεις της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η Βιβή Μπακάλη αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Τερψιθέας Γλυφάδας. Η Βολιώτισσα παίκτρια επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στον σύλλογο με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Α' ΕΣΚΑΝΑ στην Α2. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στο Ελληνικό με το οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (ΕΣΚΑΝΑ, Α2) και μια δεύτερη θέση στην Α1. Με την προσθήκη της Μπακάλη ολοκληρώθηκαν οι φετινές μεταγραφές του τμήματος γυναικών (οι υπόλοιπες ήταν Ευμορφοπούλου, Αστραντίνη, Πετράκη, Μπουρμπάκη, Στεφάνου). Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι παίκτριες που θα παραμείνουν από το περσινό ρόστερ για να ολοκληρωθεί το φετινό παζλ της ομάδας".
Η έμπειρη φόργουορντ τόνισε για τη μεταγραφή της: "Χαίρομαι που μετά από 3 χρόνια επιστρέφω σε μία ομάδα που έχω ζήσει όμορφες στιγμές συνοδευόμενες από μία άνοδο και θα ξανασυνεργαστώ με ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ. Ευελπιστώ η επιστροφή μου στην ομάδα να συνδυαστεί με ανάλογες επιτυχίες. Τέλος ευχαριστώ την ομάδα του Ελληνικού για τα 3 χρόνια άψογης συνεργασίας μας και εύχομαι κάθε επιτυχία."

basketblog.gr

Last modified onSunday, 04 August 2013 11:22