Logo
Print this page

Νίκη με Αθηναϊκό για πιο βατό αντίπαλο στα πλέι άουτ θέλει ο Ολυμπιακός Β.

Καθοριστικός για το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στα πλέι άουτ της Α1 μπάσκετ γυναικών, είναι ο αγώνας της προσεχούς Κυριακής (22/4) για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι ερυθρόλευκες κοντράρουν τον Αθηναϊκό στο ΕΑΚ στο τελευταίο ματς εντός έδρας στην κανονική διάρκεια και θέλουν τη νίκη, έτσι ώστε να ξεπεράσουν τον Παναθλητικό στη βαθμολογία και να διασταυρώσουν στους αγώνες κατάταξης με τις Εσπερίδες Καλλιθέας, με τις οποίες έχουν μία νίκη και μία ήττα.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου αναφέρει:

«Την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 και ώρα 14.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αθηναϊκό Βύρωνα για τη 21η  αγωνιστική του  πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας  Γυναικών.

Ο αγώνας για την ομάδα μας είναι ο τελευταίος εντός έδρας (πριν τα PLAY OUT) και είναι ο πλέον καθοριστικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μιας και με νίκη της ομάδας μας θα καθοριστεί ο αντίπαλος που θα αγωνιστούμε στους αγώνες κατάταξης για την παραμονή στην κατηγορία.  O Αθηναϊκός Βύρωνα είναι μια έμπειρη  ομάδα, έχει ένδοξο παρελθόν στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ, είναι κυπελλούχος Ευρώπης και φέτος έχει μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα και αναμένεται να διεξαχθεί ένας συναρπαστικός αγώνας.

Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας. Έκανε μια μίνι προετοιμασία στις διακοπές του Πάσχα, αντιμετωπίζει τα συνήθη προβλήματα μικροτραυματισμών, αλλά αναμένεται να έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του.

Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με την εκ των χορηγών  μας, γνωστή εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ ΑΕ, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους, προσφορά της εταιρείας, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο, αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο γι’ αυτούς  χώρο.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας, ενισχύοντάς τα και βοηθώντας την ομάδα μας να πετύχει το στόχο της παραμονής. Τώρα η ομάδα μας έχει ανάγκη τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου, ο οποίος όλη τη χρονιά στάθηκε δίπλα στα κορίτσια μας».

 

 

 

Last modified onWednesday, 18 April 2018 13:01
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]