noodles volos banner

Σουλτάνη: "Δύσκολο το παιχνίδι, να γεμίσει το ΕΑΚ"

Την κρισιμότητα της αναμέτρησης της Κυριακής, κόντρα στις Εσπερίδες Καλλιθέας στο ΕΑΚ, υπογράμμισε με δηλώσεις της στο magnesiasports η πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού Βόλου, Ραφαέλα Σουλτάνη, τονίζοντας, επίσης, πως ο κόσμος των ερυθρολεύκων επιβάλλεται να γεμίσει το κλειστό του ΕΑΚ, προκειμένου να δώσει στην ομάδα του την ψυχολογική ώθηση για το πολυπόθητο "ροζ φύλλο".

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για τον αγώνα κόντρα στις Εσπερίδες:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, κόντρα σε μία ομάδα που, λογικά, θα αντιμετωπίσουμε και στα πλέι-άουτ του πρωταθλήματος. Ένα ματς πάρα πολύ δύσκολο, κόντρα σε μία σοβαρή ομάδα που έχει κάνει αρκετές νίκες. Σίγουρα θέλουν το αποτέλεσμα την Κυριακή, αλλά κι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Στο πρώτο παιχνίδι, ήμασταν ανέτοιμες κι ηττηθήκαμε. Είχαμε απουσίες, κάποιους τραυματισμούς, παίξαμε κακό μπάσκετ και το εις βάρος μας αποτέλεσμα ήρθε δίκαια. Οι Εσπερίδες, όμως, είναι μία ομάδα στα μέτρα μας, κόντρα στην οποία αν αγωνιστούμε σωστά και στοχευμένα, θα κερδίσουμε".

Τέλος, μίλησε και για τη σημαντικότητα της μαζικής παρουσίας του κόσμου του Ολυμπιακού στο ΕΑΚ, λέγοντας:

"Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γεμίσει το ΕΑΚ την Κυριακή. Ο κόσμος μας είναι ο "έκτος μας παίκτης". Δεν αρκεί για εμάς να είμαστε αγωνιστικά έτοιμες, χρειαζόμαστε και το ψυχολογικό αβαντάζ. Όταν ο κόσμος μας είναι στο πλευρό μας, είμαστε ανεβασμένες ψυχολογικά, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Αναλυτικά, η 16η αγωνιστική της Α1 Εθνικής μπάσκετ Γυναικών:

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

12:00, PAOK Sports Arena: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

12:00, ΕΑΚ Βόλου: Ολυμπιακός Βόλου - Εσπερίδες Καλλιθέας - Διαιτητές: Τσιαπλής - Παπαγερίδης

13:00, Κλειστό Νέας Σμύρνης: Πανιώνιος - Παναθλητικός

14:00, Κλειστό "Π. Νικολαΐδης": Φάρος Κερατσινίου - Νίκη Λευκάδας

14:30, Κλειστό "Δ. Καλτσάς": Αθηναϊκός - Πρωτέας Βούλας

16:45, Κλειστό Αγίου Δημητρίου: Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Παναθηναϊκός

 

 

Last modified onFriday, 23 February 2018 17:29