Logo
Print this page

Επιστροφή Σουλτάνη στον αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας

Η Ραφαέλα Σουλτάνη επιστρέφει μετά την απουσία της λόγω τραυματισμού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την κυριακάτικη (4/2) αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη Λευκάδας στο κλειστό του ΕΑΚ για την 14η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας γυναικών μπάσκετ. Σε δελτίο Τύπου της Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου αναφέρεται:

«Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη Λευκάδας  για την 3η αγωνιστική του Β’ Γύρου για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. 

Ο αγώνας είναι από τους πιο σημαντικούς για την ομάδα μας, ειδικά μετά και τις δυο συνεχόμενες νίκες επί του Παναθλητικού και του Παναθηναϊκού.   Όλες οι παίκτριες θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου, αφού και η Ραφαέλα Σουλτάνη, που προφυλάχτηκε με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και να τεθεί στη διάθεσή τους.

Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με την εκ των  χορηγών  μας, γνωστή εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ ΑΕ, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους, προσφορά της εταιρείας, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο, αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι’ αυτούς, χώρο.

Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους , ενισχύοντάς τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων».   

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]