noodles volos banner

"Ο θάνατος σου, η ζωή μoυ" το ματς για Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" το Σάββατο το μεσημέρι (26/1, 14:00), με τις ερυθρόλευκες να επιδιώκουν το "διπλό" που θα τις απομακρύνει ακόμα πιο πολύ από την τελευταία θέση που βρίσκονται οι "πράσινες" και οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα των Μιχάλη Καπουρνιώτη και Μάριου Μπορίνου κέρδισε την περασμένη Κυριακή τον Παναθλητικό στο ΕΑΚ του Βόλου, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική "ανάσα" και θέλει να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο "ροζ φύλλο" της, κόντρα σε μία ομάδα που φέτος, λόγω των οικονομικών της προβλημάτων, αγωνίζεται, κατά κύριο λόγο, με νεάνιδες και δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο τρέχον πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν αγώνα που, αναμφίβολα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν σημειώσει ως "must- win", απέναντι σε μία αδύναμη αγωνιστικά κι οικονομικά ομάδα, προκειμένου οι Βολιώτισσες να αποφύγουν οριστικά τον απευθείας υποβιβασμό και να πάρουν ψυχολογία, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που έρχονται, τις επόμενες εβδομάδες.

Στα αγωνιστικά, αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκες προετοιμάστηκαν, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με αρκετά προβλήματα. Το σημαντικότερο είναι αυτό της Ραφαέλας Σουλτάνη, η οποία υπέστη εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες, ένα τράβηγμα στη γάμπα, το οποίο υποτροπίασε, εξαιτίας του ότι δεν της δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουραστεί αρκετά, λόγω της σημαντικότητας των τελευταίων αναμετρήσεων. Η έμπειρη πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην Αθήνα, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δε θα αγωνιστεί. Παράλληλα, μικροπροβλήματα τραυματισμών, από το ματς της περασμένης Κυριακής, αποκόμισαν και οι Γαλιατσάτου - Κυριατζίδου, με αποτέλεσμα να χάσουν, μεσοβδόμαδα, κάποιες προπονήσεις. Η πρώτη δέχθηκε χτύπημα στον μηρό από αντίπαλό της, με αποτέλεσμα να της δημιουργηθεί οίδημα, ενώ η δεύτερη ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση της. Παρ' όλα αυτά, οι δύο παίκτριες ενδέχεται να είναι κανονικά στη διάθεση των Καπουρνιώτη και Μπορίνου το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί σήμερα (26/1) το απόγευμα, με την ερυθρόλευκη αποστολή να ταξιδεύει για την Αθήνα αύριο (27/1) το πρωί, ανήμερα της αναμέτρησης της με τον ΠΑΟ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ Γυναικών:

Σάββατο 27 Ιανουαρίου

Κλειστό "Π. Γιαννακόπουλος", 14.00: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου Χαλαμπαλάκης-Κώτσου (Γολεγού)

Κλειστό Λευκάδας, 14.30: Νίκη Λευκάδας-Ολυμπιακός

Κυριακή 28 Ιανουαρίου

Κλειστό Επταπυργίου, 14.00: Παναθλητικός-ΠΑΟΚ

Κλειστό "Γ. Γεννηματάς", 14.00: Πρωτέας Βούλας-Φάρος Κερατσινίου

Κλειστό Εργάνης, 14.30: Αθηναϊκός-Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Κλειστό Νέας Σμύρνης, 13.00: Πανιώνιος-Εσπερίδες

Last modified onSaturday, 27 January 2018 23:37