noodles volos banner

Απάντησε στον Παναθλητικό ο Ολυμπιακός Β.

Η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση προς τον Παναθλητικό Συκεών, για όσα ισχυρίστηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη διαιτησία του αγώνα της περασμένης Κυριακής στο ΕΑΚ μεταξύ των δύο ομάδων. Αναλυτικά:

«Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 διαβάσαμε ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Παναθλητικό Συκεών κατά της διαιτησίας του μεταξύ μας αγώνα, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στον οποίο ηττήθηκαν ΜΟΝΟ με 76-73.

Στην ανακοίνωση αυτή, όπου εμφανίζουν και ένα επιλεγμένο βίντεο, εμπλέκουν και ένα τρίτο σωματείο, τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο οποίος έβγαλε ανακοίνωση-απάντηση στους ισχυρισμούς του σωματείου της Θεσσαλονίκης.  Η ανακοίνωση-απάντηση του Ίκαρου Καλλιθέας, που αφορά τη δική τους ομάδα, μας καλύπτει  απόλυτα και ίσως δε χρειαζόταν απάντηση εκ μέρους μας, ει μη μόνο στην εντιμότητα του σωματείου της Θεσσαλονίκης.

Αν δεν κάνουμε λάθος, το ίδιο σωματείο δεν ήταν που την αθλητική περίοδο 2014-15 δεν κατέβηκε να αγωνιστεί  στο μεταξύ μας αγώνα για τη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, προκειμένου να μηδενιστεί και έτσι αλλοιώθηκαν τα ζευγάρια των Play out; Τότε αναδείχτηκε το ζήτημα και το επαναφέρουμε και τώρα, για να φρεσκάρουμε τη μνήμη όλων.

Αλήθεια στην ανακοίνωση τους εκτός της ομάδας μας και του Ίκαρου Καλλιθέας γιατί δεν αναφέρουν και τον αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας;

Και επανερχόμαστε στα του μεταξύ μας αγώνα και ας μας απαντήσουν.

Δημιουργήθηκε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα πρόβλημα στην αποστολή της ομάδας του Παναθλητικού;

Όσον αφορά τους κανονισμούς παιδιάς  να τους θυμίσουμε.

1.Η γηπεδούχος ομάδα παίρνει τον πάγκο αριστερά της γραμματείας (αυτόν πήραμε).

2. Τις καρέκλες πίσω από το καλάθι τις έχουμε από την αρχή του πρωταθλήματος για τους κατόχους διάρκειας GOLD και επισήμους , όπως συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα της χώρας μας. Εκεί κάθονται όσοι από τους εκπροσώπους των φιλοξενουμένων ομάδων το επιθυμούν, όπως έχουν καθίσει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς ο τότε Γενικός Διευθυντής και νυν προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Μίσσας, ο κ. Κυριακάκης, συνοδοί των ομάδων και πολλοί άλλοι.

3. Ο προπονητής μας ήταν τιμωρημένος, δεν κάθισε στο πάγκο, δεν έχει απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ούτε έγκλειστος είναι.

4. Όταν τραυματίστηκε η αθλήτρια μας Σουλτάνη (4ο λεπτό) έγινε άμεσα αντικατάσταση και δεν έπαιξε έως το τέλος του αγώνα.

5. Αλήθεια όταν αθλήτρια κλοτσά τη μπάλα τι είναι;

6. Αλήθεια όταν αθλήτριες κλοτσούν  τον πάγκο των αναπληρωματικών τι είναι;

7. Ρωτήστε τον σύνοδο της ομάδας σας γιατί ζήτησε συγγνώμη στο ημίχρονο. Μήπως για τις κλοτσιές στο πάγκο;

8. Στείλτε όλο το βίντεο να γελάσει ο κάθε πικραμένος, όχι αποσπάσματα που και αυτά δε δικαιώνουν την ανακοίνωσή σας.

9. Αλήθεια στο γήπεδο Συκεών κάγκελα έχουν μπει ή όποιος θέλει κόβει  βόλτες;

Μια πεντακάθαρη νίκη σε έναν αγώνα διαφήμιση για το γυναικείο μπάσκετ δεν μπορεί κανείς να τη μειώνει. Στο γήπεδο υπήρχαν άνθρωποι της διαιτησίας (Κορομηλάς Κώστας μέλος ΚΕΔ/ΕΟΚ-Εθνικός Καθηγητής Διαιτησίας και Μαστραφτσής Χρήστος-πρώην Διεθνής διαιτητής Καλαθοσφαίρισης). Όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει τους ανωτέρω για την ποιότητα της διαιτησίας και για το ποιος αδικήθηκε ή όχι.

ΥΓ. Όσοι προπονητές  έχουν εργασιακή σχέση με την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και είναι και σε σωματεία έχουν ασυλία; Ας τους συμμαζέψει κάποιος».

Last modified onFriday, 26 January 2018 21:54