noodles volos banner

Θέλει να προλάβει η Σουλτάνη, πανέτοιμη η Ουΐλιαμς

Αμφίβολη η συμμετοχή της Ραφαέλας Σουλτάνη κόντρα στον Αθηναϊκό Αμφίβολη η συμμετοχή της Ραφαέλας Σουλτάνη κόντρα στον Αθηναϊκό

Επιστροφή στο κλειστό της Εργάνης του Βύρωνα, σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων, για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς μετά την ήττα-αποκλεισμό των ερυθρολεύκων από τον Αθηναϊκό στις 23 Δεκεμβρίου για το Κύπελλο Ελλάδας, οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες την προσεχή Δευτέρα (8/1, 18:00), στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Η ομάδα των Μιχάλη Καπουρνιώτη και Μάριου Μπορίνου, παρά την ήττα της με 95-84, ήταν ανταγωνιστική στην αναμέτρηση που διεξήχθη την προπαραμονή Χριστουγέννων της χρονιάς που έφυγε στον Βύρωνα και θέλει να επιστρέψει εκεί, με στόχο τη βελτίωση ορισμένων σημείων του τρόπου παιχνιδιού της για ένα μεγάλο "διπλό", πριν τους δύο επόμενους "τελικούς" που θα δώσει με Πρωτέα Βούλας και Παναθλητικό στον Βόλο, σε μία τριάδα αγώνων κρίσιμων για την παραμονή στη "μεγάλη κατηγορία".

Αμφίβολη για τον αγώνα της Δευτέρας είναι η συμμετοχή της Ραφαέλας Σουλτάνη, η οποία στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Αθηναϊκό αποκόμισε μία θλάση στη γάμπα της, γεγονός που την κρατά μακριά από τις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες. Παρόλα αυτά, η πλέι μέικερ των ερυθρολεύκων θα προσπαθήσει να προπονηθεί το Σαββατοκύριακο, με τους προπονητές της να αισιοδοξούν ότι θα μπορέσει τελικώς να ταξιδέψει στην Αθήνα. Από την άλλη, πανέτοιμη, ενόψει Δευτέρας, είναι η νεαποκτηθείσα  Σέρις Ουίλιαμς που αντικατέστησε τη Σάρα Φέρμπανκς. Η Αμερικανίδα σέντερ δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα κα το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού την περιμένει να δώσει "όγκο" και σκορ στην ερυθρόλευκη ρακέτα.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει τη Δευτέρα το πρωί για την Αθήνα, με την αναμέτρηση να διεξάγεται το απόγευμα της ίδιας ημέρας (6 μ.μ.) στο Κλειστό Γυμναστήριο Εργάνης "Δημ. Καλτσάς".

Α1 Γυναικών μπάσκετ

10η αγωνιστική

Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Επταπυργίου 14.00 Παναθλητικός-Νίκη Λευκάδας

Π. Γιαννακόπουλος 14.00 Παναθηναϊκός-Εσπερίδες Καλλ.

Γ. Γεννηματάς 13.00 Πρωτέας Β.-Ολυμπιακός

Ν. Σμύρνης 13.00 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Αγ. Δημητρίου 16.45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Φάρος Κερ.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

Δ. Καλτσάς 18.00 Αθηναϊκός-Ολυμπιακός Β.

Φάκαρος-Καρανικόλα Αλ. (Ζώης)

Last modified onSaturday, 06 January 2018 07:27