noodles volos banner

Την Κυριακή στις 17.00 οι γυναίκες του Ολυμπιακού Β. με Φάρο

Αλλαγή ώρας υπάρχει στον αγώνα του Ολυμπιακού Β. με τον Φάρο Κερατσινίου, καθώς θα γίνει την Κυριακή 3/12 στις 17.00. Σε δελτίο Τύπου της Δ.Ε. μπάσκετ των ερυθρολεύκων αναφέρεται:

«Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου  2017 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φάρο Κερατσινίου για τη 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Η αλλαγή ώρας έγινε μετά από αίτημα της ομάδας του Φάρου, το οποίο και έκανε αποδεκτό η ομάδα μας.

Μετά τους  δυο συνεχόμενους αγώνες  εκτός έδρας και την τελευταία ήττα από τον ΠΑΟΚ  στις λεπτομέρειες  με καλή εμφάνιση, διάθεση και πάθος, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ξαναεμφανίζεται μπροστά στους φιλάθλους μας, υποδεχόμενη τον Φάρο Κερατσινίου.

Ο αγώνας για την ομάδα μας είναι δύσκολος, μιας και ο Φάρος είναι η δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία πίσω από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενισχυμένη και με πολλές αθλήτριες απ’ αυτόν, αλλά η ομάδα μας θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη νίκη  παροτρυνόμενη  και από τους φιλάθλους μας.

Ο  προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τα συνήθη προβλήματα (Ζέρβα-Σουλτάνη), που όμως δε θα σταθούν εμπόδιο για να αγωνιστούν οι αθλήτριες .

Στον αγώνα θα έχουμε την παρουσία των αθλητών της ομάδας μπάσκετ με καρότσι ΑΣ ΑΜΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Ειδικές ανάγκες, οι οποίοι και στο ημίχρονο του αγώνα θα δώσουν έναν ολιγόλεπτο αγώνα επίδειξης, ενώ η ομάδα μας θα βραβεύσει τον Σύλλογο, που προσπαθεί χρόνια τώρα να κρατά ζωντανό τον ειδικό αθλητισμό στην πόλη μας με δεκάδες επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με τη χορηγό μας , γνωστή εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ ΑΕ , πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους, προσφορά της εταιρείας, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στο παιχνίδι θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα μπαίνουν από την ίδια είσοδο, αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι’ αυτούς,  χώρο.

Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντάς τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων».     

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών:

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Π. Γιαννακόπουλος 14.00 Παναθηναϊκός-Αθηναϊκός Κονταράτος-Λαζαρίδης (Γολεγού)

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Γλυφάδας 14.30 Ολυμπιακός-Δάφνη Αγ. Δημητρίου Ουσταμπασίδης-Παυλόπουλος (Σαμαρτζή)

Λευκάδας 13.00 Νίκη Λευκάδας-Πανιώνιος Κωνσταντινίδου-Μακρόπουλος (Κανελλόπουλος)

Επταπυργίου 14.00 Παναθλητικός-Πρωτέας Βούλας Ταρενίδης Κ.-Παπαγερίδης (Αστρεινίδης)

Εσπέρου 14.00 Εσπερίδες-ΠΑΟΚ Φάκαρος-Καρανικόλα Αλ. (Μπεσκάκη)

Βόλου 17.00 Ολυμπιακός Β.-Φάρος Κερατσινίου Τζίμα-Αγραφιώτης Ιωάν. (Μηναρετζόπουλος)