noodles volos banner

Αναμέτρηση εμπειριών κόντρα στον πανίσχυρο Ολυμπιακό Πειραιώς

Την -αδιαμφισβήτητα- καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αντιμετωπίζει την Κυριακή στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου στις 12.00μ., στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Η ομάδα των Καπουρνιώτη - Μπορίνου φιλοξενεί τις πρωταθλήτριες Ελλάδας, σε μία αναμέτρηση εμπειριών, αλλά και απόδειξης ότι η ομάδα καθημερινά βελτιώνεται, ακόμα και κόντρα σε έναν αντίπαλο που μοιάζει... ανίκητος στο εγχώριο πρωτάθλημα, χωρίς φυσικά να υπάρχουν τρομερές απαιτήσεις από το συγκεκριμένο ματς, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

Η Νίκη Ζέρβα (φωτό) αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο, εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τους ιθύνοντες της ομάδας να σκέφτονται σοβαρά να την προφυλάξουν στο ματς της Κυριακής, προκειμένου να είναι έτοιμη στα επόμενα παιχνίδια, όπου το βαθμολογικό κίνητρο θα είναι και μεγαλύτερο.

Παρόμοια μοιάζει να είναι και η περίπτωση της ΆναΤαντουρόφσκα, η οποία ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στα πλευρά που αποκόμισε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, πριν δύο εβδομάδες. Η γκαρντ της βολιώτικης ομάδας προπονήθηκε συντηρητικά κατά την εβδομάδα που πέρασε και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή, αν θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι πριν την έναρξη του αγώνα θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή του βορείου ομίλου της Α2 Γυναικών στα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου και στους προπονητές τους, ενώ αναμνηστική πλακέτα θα απονεμηθεί από την Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της βολιώτικης ομάδας και στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στην αρχηγό της Εθνικής ομάδας, ΕβίναΜάλτση.

 

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Κυριακή 5 Νοεμβρίου

ΠΑΟΚ 14.00 ΠΑΟΚ-Νίκη Λευκάδας

Ντούρας-Δημάδης (Παπαδόπουλος Ν)

 

Π. Νικολαΐδης 19.00 Φάρος-Παναθηναϊκός

Μηλαπίδης-Γρίβα (Μπεσκάκη)

 

Αγ. Δημητρίου (Π) 14.00 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Παναθλητικός

 Κοτσιμπός-Ντάνος (Γολεγού)

 

Ν. Σμύρνης 13.00 Πανιώνιος-Πρωτέας Β.

Γιακείμη-Τσολάκος (Ντάβαρης)

 

Εργάνης 14.30 Αθηναϊκός-Εσπερίδες

Κονταράτος-Φραγκούλη (Πετράκης Μιχ.)

 

Βόλου 12.00 Ολυμπιακός Β.-Ολυμπιακός

 Πιτσίλκας Β.-Παζώλης (Τσιργούλας)