noodles volos banner

Ανακοίνωση Ολυμπιακού Β. εναντίον Νίκης Β. και Σαρακατσάνη

Ανακοίνωση εναντίον της Νίκης Βόλου, την οποία φωτογραφίζει, χωρίς να την κατονομάζει, υποστηρίζοντας ότι κάνει παρασκηνιακές κινήσεις, αλλά και κατά της Λίας Σαρακατσάνη, την οποία ειρωνεύεται για την αξία της, εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Η Σαρακατσάνη, επί σειρά ετών παίκτρια των ερυθρολεύκων, θα συνεχίσει την καριέρα της στη Νίκη. Αναλυτικά:

 «Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, παρότι γνωρίζει τις παρασκηνιακές κινήσεις ομάδας που εδρεύει στην πόλη μας και οι μισές αθλήτριες της προέρχονται από την ομάδα μας και χωρίς να ανησυχεί από αυτές, αφού ταυτόσημη με τη δική μας είναι και η θέση του Νομικού Συμβούλου της ΕΟΚ και μέλους της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΟΚ κ. Γεώργιου Κόνιαρη, για  το άρθρο 4 Εδάφιο Γ  Παράγραφος 1  του Κανονισμού Εγγραφών-Μεταγραφών Ελλήνων Αθλητών/τριών  Καλαθοσφαίρισης σε αθλητικά σωματεία της Ομοσπονδίας, συνεκτιμώντας δε την πρόσφορα της αθλήτριάς μας Ευαγγελίας Σαρακατσάνη στην ομάδα μας, την ηλικία της, θέλοντας  να την τιμήσουμε για τις μεγάλες επιτυχίες της ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών

1. της κατάκτησης του Χρυσού Μεταλλίου στην Ολυμπιάδα Κωφών, στην Σαμψούντα της Τουρκίας το φετινό καλοκαίρι και

2. της κατάκτησης του Χρυσού Μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη το 2016

και εκτιμώντας ότι οι απαιτήσεις της γυναικείας ομάδας μας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο ,

την  αφήνει ΕΛΕΥΘΕΡΗ να μετεγγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας της και να αγωνιστεί σε ομάδα της κατηγορίας που πιστεύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί».

 

Last modified onFriday, 25 August 2017 16:42