Logo
Print this page

Δυνατός κάτω από το καλάθι με Κλέιτον ο Ολυμπιακός Β.

Μετά την Κιάρα Άντριους, που αγωνίζεται στην περιφέρεια, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε και ψηλή Αμερικανίδα, τη Μαουριάνα Κλέιτον, που είναι 22 ετών, έχει ύψος 1.88 κα αγωνίζεται ως σέντερ. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Στην ενίσχυση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ στις θέσεις των ψηλών προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, με την υπογραφή συμφωνίας ενός χρόνου με την αμερικανίδα αθλήτρια MAURIANA CLAYTON, από to San Bernardino της Καλιφόρνια.

Η Mauriana Clayton είναι γεννημένη στις 1 Μαρτίου του 1995, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στη θέση 5. Αποφοίτησε από το κολέγιο PACIFIC τo 2017 και την αθλητική χρονιά 2016-17 αγωνίστηκε στην ομάδα PACIFIC TIGERS του NCAA σε 31 παιχνίδια, ενώ ήταν στα drafts του 2017 στο WNBA.

Η Mauriana Clayton αναμένεται να αποτελέσει ένα δυνατό σύνολο μαζί με τη Νίκη Ζέρβα και την Ευτυχία Δεληγιάννη κάτω από το καλάθι και μια ακόμη δυνατή προσθήκη στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου. Η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει στην ομάδα μας τη Mauriana».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]