noodles volos banner

Με τρεις αγώνες και την τελετή έναρξης ξεκίνησε η τελική φάση στις κορασίδες

Μετά τη διεξαγωγή των δύο πρώτων αγώνων την  Τετάρτη (28/6) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, που ήταν οι ΑΟ Φάρος Κερατσινίου-ΟΦΗ 60-47 και ΑΣ Αρης-ΓΣ Τιτάνες Παλαμά 45-43, ακολούθησε η τελετή έναρξης της τελικής φάσης του 28ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπάσκετ Κορασίδων, η οποία ξεκίνησε με την παράταξη των έξι ομάδων.

Πρώτος τον λόγο έλαβε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββας Λόρτος, που, αφού συνεχάρη τα σωματεία για τη συμμετοχή τους, τόνισε ότι η επιτυχία της Εθνικής γυναικών πρέπει να γίνει το εφαλτήριο για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ. Επίσης, ευχαρίστησε την περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Βόλου αλλά και τους Νίκο Φαρμάκη και Ευγενία Φραγκούλη για τη μεγάλη τους συμβολή στην διοργάνωση και κήρυξε την έναρξη των αγώνων.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολινδρίνη και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Βόλου και αντιπρόεδρος της ΔΟΕΠΑΘ ΔΗΠΕΘΕ Μιχάλης Καπουρνιώτης.

 Το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, Νίκος Φαρμάκης, ευχαρίστησε με τν σειρά του τις ομάδες για τη συμμετοχή τους και τις ευχήθηκε καλή επιτυχία, καθώς και την περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου για τη σημαντική τους συμβολή στην διοργάνωση.

Μετά την τελετή έναρξης έγινε και το τελευταίο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της τελικής φάσης, με τον περσινό πρωταθλητή Παναθηναϊκό να κερδίζει τον Έσπερο ΑΟΠΑ με 40-51.

Σήμερα Πέμπτη (29/6) το πρόγραμμα των παιχνιδιών έχει ως εξής:

16.00 ΑΟ Φάρος Κερατσινίου-ΑΣ Αρης

18.00 ΟΦΗ-Έσπερος ΑΟΠΑ

20.00 Παναθηναϊκός ΑΟ-ΓΣ Τιτάνες Παλαμά