noodles volos banner

Στο Μουσείο της ΧΑΝΘ οι γυναίκες του Ολυμπιακού Β. πριν το Ρύσιο

Δελτίο Τύπου για την τελευταία αποστολή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α2 την προσεχή Κυριακή εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου. Οι ερυθρόλευκες, που αναδείχτηκαν στο προηγούμενο ματς με τον Πιερικό Αρχέλαο πρωταθλήτριες, κερδίζοντας και την άνοδό τους στην Α1, αντιμετωπίζουν την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου στη Θεσσαλονίκη σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς στο φινάλε του πρωταθλήματος. Μαζί με τη γυναικεία ομάδα θα ταξιδέψουν και οι νεάνιδες, οι οποίες συμμετέχουν στα προκριματικά της κατηγορίας τους για την πρόκριση τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, με τους αγώνες να διεξάγονται στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.

 Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Η αποστολή των γυναικών για τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Νέου Ρύσιου, όπου και τυπικά θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα και θα επικυρωθεί η άνοδος της ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία, θα αναχωρήσει την Κυριακή 9 Απριλίου και ώρα 07.30 από το ξενοδοχείο VOLOS PALACE HOTEL, μετά το καθιερωμένο πρωινό που μας προσφέρει όλο το χρόνο η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου πριν τις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

 Στις 11.00 είναι προγραμματισμένη επίσκεψη στο Μουσείο της ΧΑΝΘ, της πρώτης ομάδας που έφερε το άθλημα του μπάσκετ στη χώρα μας, όπου τα κορίτσια, οι προπονητές και οι συνοδοί της ομάδας θα ξεναγηθούν από τον Γιωργή Μπουσβάρο, προπονητή και γνωστό άνθρωπο του μπάσκετ στη χώρα μας αλλά και διαχρονικά μέλος της ΧΑΝΘ.

Τα κορίτσια που θα απαρτίζουν την αποστολή είναι η Νίκη Ζέρβα, η Ελένη Ζήτη, η Ραφαέλα

Σουλτάνη, η Άνα Ταντουρόφσκα , η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, η Λαμπρινή Αγαγίωτου, η Νένα Παγκαλίδου, η Ιωάννα Τότση, η Δανάη Αγκάνη , η Κική Δημητριάδου , η Τόμη Βογιατζάκη  και η Εύη Κυριατζίδου. Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος δε θα έχουν στη διάθεση τους τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος με τις νεάνιδες στη προκριματική φάση της κατηγορίας τους.

Με την ίδια αποστολή θα ταξιδέψουν και οι νεάνιδες, που από την Κυριακή 9 έως και την Τετάρτη 12 Απριλίου θα συμμετάσχουν στα προκριματικά της κατηγορίας τους για την πρόκριση τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Οι προπονήτριες Ελένη Παπαθανασίου και Ιωάννα Ράμμου στην προσπάθεια αυτή θα έχουν μαζί τους τις αθλήτριες Πόπιντσουκ Μαρία, Χούτα Βάλια, Ντελή Χαρούλα, Νούλα Κατερίνα, Αρτεμισίου Ιωάννα, Νάνου Κυριακή, Δέσποινα Λιόλιου, Μαρία Στάμου, Σιμιτζή Κατερίνα και Ειρήνη Γκανάτσιου, ενώ θα λείψει η Σταματία Διαμαντοπούλου, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας της μετά τον τραυματισμό της στον αγκώνα κατά τη διάρκεια των σχολικών αθλητικών υποχρεώσεων της. Την αποστολή, η οποία θα καταλύσει στο ξενοδοχείο ΛΑΖΑΡΙΣΤΕΣ, θα συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων ο έφορος των τμημάτων υποδομής κ. Χούτας Ευθύμης.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Κυριακή  9/4 ώρα 14.00 με Πάνθηρες Καβάλας

Δευτέρα 10/4  ώρα 16.00 με Απόλλωνα Πτολεμαΐδας

Τρίτη 11/4 ώρα 14.00 με Πανεδεσσαϊκό

Τετάρτη  12/4  ώρα 14.00 με Σίθωνες Χαλκιδικής 

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Νεάπολης.