noodles volos banner

Τελικός πριν τη στέψη για τον Ολυμπιακό Β. στην Καλαμαριά

Ο ερχομός στην προπόνηση της Παρασκευής της φρεσκοχειρουργημένης στο γόνατο Εύης Κυριατζίδου έδωσε χαρά σε όλες τις παίκτριες του Ολυμπιακού Βόλου και έφτιαξε ακόμη περισσότερο το κλίμα (που είναι έτσι κι αλλιώς θετικό) ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εκτός έδρας αύριο Κυριακή στις 14.00.

Και είναι κρίσιμος, διότι, αν οι ερυθρόλευκες νικήσουν, τότε θα μπορούν στον αγώνα με τον Πιερικό Αρχέλαο μετά τη διακοπή να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 γυναικών μέσα στον Βόλο και μπροστά στο κοινό τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα κάνουν στο φινάλε με το Ρύσιο.

Εκτός της Κυριατζίδου, ο Μ. Καπουρνιώτης δεν υπολογίζει στη Διαμαντοπούλου, που τραυματίστηκε στον αγκώνα σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος και θα μείνει εκτός για 6 βδομάδες τουλάχιστον, αλλά και στην Ντελή λόγω μαθητικών υποχρεώσεων, ενώ επιστρέφει η Δημητριάδου.

Η 12αδα είναι: Νούλα, Παγκαλίδου, Χούτα, Ταντουρόφσκα, Σουλτάνη, Τότση, Αγαγιώτη, Ζέρβα, Ζήτη, Αγκάνη, Δημητριάδου, Κοτσιάφτη.

Στον Ολυμπιακό σέβονται τον Απόλλωνα, που νίκησε στην έδρα του τον Ηρακλή και που έχει 8 νίκες σε 9 ματς εκεί, έχοντας χάσει στις λεπτομέρειες με 40-43 από τον Πιερικό Αρχέλαο σε μία από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Οι κοκκινόμαυρες διαθέτουν και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, που θα προσπαθήσει να σταματήσει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση, που έχει ο Ολυμπιακός. Παράλληλα, οι «Πόντιες» θα είναι πιο πλήρεις σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, στο οποίο είχαν συντριβεί από τον Ολυμπιακό με 61-35.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της  Α2 γυναικών μπάσκετ:

ΔΑΚ Καλαμαριάς 14.00, Απόλλων Καλ.-Ολυμπιακός Β.

Γιαννούλης-Θωμόπουλος

Σ.Σ. Κατερίνης 14.00, Πιερικός Αρχέλαος-Σταυρούπολη

Ιορδανίδης-Λυγούρας (Παπαπέτρου)

Ν. Ρυσίου 14.00, Αναγέννηση Ν. Ρ.-ΑΟ Σερρών

Ξυλάς-Πρεβεντάς (Βαφείδης)

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 14.00, ΠΑΣ Γιάννινα-Ολύμπια Λ.

Καρκαλέτσης-Τσαρδουλιάς (Τζιμογιάννης)

Χρ. Χριστοδούλου 14.00, Ασπίς Ξάνθης-Τιτάνες Δράμας

Κολοκυθάς-Ρούτζιος (Σαλικίδης)

Ιβανώφειο 14.00, Ηρακλής-Πυλαία

Τζιοπάνος Γ.-Σελεβός (Τοζακίδης)

 Η βαθμολογία

(σε 19 αγώνες)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 37

ΗΡΑΚΛΗΣ 36

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 33

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 31

ΠΥΛΑΙΑΣ 30

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ 27

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 27

ΑΝΑΓΕΝ. ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ 26

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ 25

ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 24

ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ 23

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 22