Logo
Print this page

Καπουρνιώτης: « Ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μ. Καπουρνιώτης, μίλησε στο magnesiasports για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλής στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα, με τον Ηρακλή να έχει το άγχος: «Είμαστε καλά αγωνιστικά. Το βράδυ της Πέμπτης παίξαμε και φιλικό με τους εφήβους της Μεταμόρφωσης, ενώ είναι από χθες εδώ η Δημητριάδου, η Αγκάνη και η Ζέρβα, ενώ συνήθως έρχονται την Παρασκευή.

Αυτό που έχω επισημάνει στις παίκτριες είναι πως ο αγώνας με τον Ηρακλή αποτελεί ένα παιχνίδι σαν όλα τ’ άλλα, πως όλα τα ματς μέχρι στιγμής ήταν τελικοί κι όχι μόνο αυτό και ότι ίδια σημασία έχουν όλες οι αναμετρήσεις.

Απλώς είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πετύχουμε νωρίτερα τον στόχο της ανόδου. Αν μπορέσουμε και πάρουμε το διπλό, τελειώνουμε από τώρα και είμαστε στην Α1. Αν δεν μπορέσουμε, ο στόχος παραμένει ο ίδιος και θα συνεχίσουμε προσηλωμένοι σ’ αυτόν.

Η ήττα με λιγότερους από πέντε πόντους είναι επίσης για μας μισή νίκη. Ο Ηρακλής είναι αυτός που έχει το άγχος και η ομάδα μας θα είναι πολύ συγκεντρωμένη. Το θετικό είναι ότι ακόμη και να χάσουμε, όλα περνάνε από το χέρι μας και δεν εξαρτιόμαστε από άλλα αποτελέσματα».

Όσο για το αν θα συναντήσουν στο Ιβανώφειο θερμή ατμόσφαιρα και αν θα προετοιμάσει ψυχολογικά τις παίκτριές του: «Δε θα τις πούμε κάτι ιδιαίτερο. Θα το αντιμετωπίσουμε, όπως όλα τ’ άλλα παιχνίδια. Ακόμη και αν υπάρξει ένθερμη ατμόσφαιρα, γιατί ο Ηρακλής έχει πολύ κόσμο ως ιστορικό σωματείο που είναι, θεωρώ ότι θα είναι σε αθλητικά πλαίσια και εμείς χαιρόμαστε να αγωνιζόμαστε μπροστά σε κόσμο. Αυτό νομίζω ότι θα είναι καλό για μας».

 

 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]