Logo
Print this page

"Έξι βήματα, έξι τελικοί για την άνοδο στην Α1"

Δελτίο Τύπου για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 12.00μ. την Κυριακή 26/2 στο κλειστό του ΕΑΚ για την 17η αγωνιστική της Α2 γυναικών εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά:

«Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου  και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Α2 ΕΟΚ, η πρωτοπόρος και αήττητη γυναικεία ομάδα μας αγωνίζεται με τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη συνέχιση του σερί των 16 νικών, ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα δύο βαθμών από τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και των πολύ καλών εμφανίσεων.

Έξι βήματα, έξι τελικοί πριν την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών και ο  προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης,  ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος και οι αθλήτριες μας προετοιμάζονται εντατικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τραυματισμοί και απουσίες δεν υπάρχουν και αναμένεται ευχάριστος πονοκέφαλος για τους προπονητές ενόψει του καταρτισμού της δωδεκάδας, ενώ στο παιχνίδι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι νεαρότερες αθλήτριες .

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν μαζικά στα κορίτσια, να τα χειροκροτήσουν και σ΄αυτό το παιχνίδι και όπως και στα προηγούμενα με το παλμό τους  να παροτρύνουν την ομάδα μας, ώστε να φτάσουν σε ακόμη μια νίκη, όντας ο εκτός παίκτης. Η ομάδα μας τώρα χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων της περισσότερο από ποτέ».

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]