noodles volos banner

Εύκολη επικράτηση της Νίκης Βόλου στη Λάρισα

Εξαιρετική εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε με το τελικό σκορ 25-65, πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκτός έδρας απέναντι στον Α.Σ. Ολυμπιάδα Λάρισας, στο πλαίσιο της τελευταίας, 10ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ.

Το δελτίο Τύπου της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου αναφέρει: "Στα πλαίσια της τελευταίας 10ης αγωνιστικής, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» φιλοξενήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι από τον Α.Σ. Ολυμπιάδα Λάρισας, όπου πραγματοποίησε διαστημική εμφάνιση, αφού το τελικό αποτέλεσμα, 25-65, δεν αφήνει περιθώρια για καμιά αμφιβολία.

Με την έναρξη του παιχνιδιού η ομάδα της Νίκης Βόλου έδωσε τα διαπιστευτήριά της, ότι ήρθε μ’ ένα και μόνο σκοπό να πάρει πάση θυσία το ροζ φύλλο!

Με άμυνα για σεμινάριο και επίθεση σαν συμφωνική ορχήστρα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να πιστέψει ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε από την αρχή  του παιχνιδιού ,αφού με το πέρας των δύο πρώτων δεκαλέπτων η διαφορά απογειώθηκε πέρα του double σκορ. Κατά το 3ο δεκάλεπτο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και ακολούθησε η συντήρηση των δυνάμεων. Στο 4ο δεκάλεπτο που ακολούθησε, ολοκληρώθηκε η επικράτηση και ουσιαστικά το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο κι αυτός άνηκε στα κορίτσια της Νίκης .

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ότι, η ομάδα έχει βρει τους αγωνιστικούς ρυθμούς με την άψογη και αρμονική καθοδήγηση του coach Νίκου Γαλανάκη, αλλά και η επιθετική πολυφωνία που συνεχίζεται με συμμετοχή όλων των παικτριών.

Τελικό αποτέλεσμα 25 - 65

Τα δεκάλεπτα: 08-21, 16-43, 21-48, 25-65

A.Σ. Ολυμπιάδα Λάρισας (Νταουντάκη Δ.) : Νταουντάκη Ε. 7, Χατζημπύρου Ρ. 2, Νταουντάκη Δ. 2, Βαμβακίδου Δ., Τριανταφύλλου Μ. 1, Πιτσαρή Μ., Μπόσκου Ε. 5 (1), Γκουντουβά Μ., Τόλια Α. 2, Λεπενιώτη Ο. 4, Μάνθου Ε. 2, Παναγιώτου Μ.     

Γ.Σ. Νίκη Βόλου (Γαλανάκης Ν.):  Γεροκώστα Μ. 9 (1), Παρασχάκη Ε. 13, Ντέγκα Ε. 2, Αλεξίου Ε. 2, Κωνσταντούλα Ζ. 2, Κοπάνου Α-Μ. 14, Μπράχου Ε. 6, Κατσιοπούλου Ε. 5 (1), Στρίγκου Κ. 11, Σκοτεινιώτη Κ. 1. 

  

 

Για να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μπάσκετ ΕΣΚΑΘ γυναικών για το έτος 2016-2017 αναμένεται να διεξαχθεί η 6η αγωνιστική (εξ αναβολής) μεταξύ του Α.Ο. Αίολου Τρικάλων vs Γ.Σ. Νίκη Βόλου πιθανώς στις 19/2 στα Τρίκαλα, κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των ομάδων.