noodles volos banner

Στις 15.00 την Κυριακή για το 8Χ8 στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός Β.

Μόνο το μακρινό ταξίδι φαίνεται να προβληματίζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου στο εκτός έδρας ματς με την Ασπίδα Ξάνθης για την 8η αγωνιστική της Α2 γυναικών στον βόρειο όμιλο. Οι ερυθρόλευκες μετά από σχετικό αίτημα που έγινε αποδεκτό, αγωνίζονται στις 15.00 την Κυριακή. Η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Η γυναικεία ομάδα την Κυριακή θα αγωνισθεί στη Ξάνθη με την τοπική Ασπίδα, στοχεύοντας σε ακόμη μια νίκη, που θα τη διατηρήσει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

Η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει στις 08.00 το πρωί από το ξενοδοχείο VOLOS PALACE HOTEL, χορηγού της ομάδας μας, μετά την παράθεση πρωινού, ενώ ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15.00, αφού η ομάδα της Ξάνθης αποδέχτηκε το σχετικό αίτημα μας για αλλαγή από τις 13.30 που ήταν η προγραμματισμένη ώρα έναρξης . Όλες οι παίκτριες, πλην της τραυματία Εύης Κυριατζίδου, είναι στη διάθεση του Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα, που θα αγωνισθεί την Κυριακή με τη Νίκη Βόλου, στο τοπικό ντέρμπι στη Νέα Ιωνία».