noodles volos banner

Με ψυχολογία στα ύψη λόγω Ζέρβα ο Ολυμπιακός Β.

Μπορεί λόγω της εντυπωσιακής νίκης κόντρα στον ΑΟ Σερρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του βορείου ομίλου της Α2 μπάσκετ γυναικών, η ψυχολογία στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου να είναι πολύ καλή, αλλά ήρθε να την απογειώσει η ένταξη στην ομάδα της Νίκης Ζέρβα, που την περασμένη Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει στην ομάδα για πέμπτη χρονιά.

Η έλευσή της δίνει άλλον αέρα σε όλες τις παίκτριες, αφού είναι η ηγέτης της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου. Μάλιστα, στην 12αδα που θα ανακοινωθεί μετά την τελευταία προπόνηση το Σάββατο ενόψει του κυριακάτικου ματς στις 12μ. με τη Σταυρούπολη για τη 2η αγωνιστική, θα είναι σίγουρα μέσα, ενώ θα πάρει και κάποιον λίγο χρόνο συμμετοχής, κάνοντας ντεμπούτο για φέτος, αφού παρελήφθη και το δελτίο της σήμερα Παρασκευή.

Απουσίες δε θα υπάρχουν, καθώς και η Σουλτάνη, που μετά τα πλευρά, όπου δε νιώθει πλέον ενοχλήσεις, έχει νέο πρόβλημα στο δικέφαλο, θα αγωνιστεί, κάνοντας σήμερα την πρώτη προπόνηση. Ανάλογα με την κατάστασή της είτε θα της δοθεί κανονικός είτε λιγότερος χρόνος συμμετοχής, για να προφυλαχθεί. Στόχος φυσικά είναι η νίκη μέσα από το μεγαλύτερο δυνατό rotation.

Θετικό νέο είναι ότι από σήμερα επανέρχεται και ο άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Καπουρνιώτη Μάριος Μπορίνος, που εγκαθίσταται πλέον στον Βόλο. 

Last modified onFriday, 21 October 2016 17:59