noodles volos banner

Με μάσκα η Παγκαλίδου, χωρίς προπόνηση η Σουλτάνη

Στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενείται στις Σέρρες από τον τοπικό Α.Ο. για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του βορείου ομίλου της Α2 γυναικών. Η μακεδονική ομάδα μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν ξυπνά στις ερυθρόλευκες από τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ειδικά πέρσι η ήττα στη μακεδονική πόλη ήταν αυτή που στοίχισε ουσιαστικά την άνοδο. 

Σε σχέση με την περσινή σεζόν ο ΑΟ Σερρρών έχασε τις αδερφές Χωλοπούλου, που ήταν δύο σημαντικές μονάδες, αλλά παρέμειναν οι έμπειρες και ποιοτικές Τζαμπάζη, Μπακιρτζίδου, Τόγα και Μαραγκού, οι οποίες τραβάνε το … κουπί στις πράσινες. Γι’ αυτό λοιπόν ο Ολυμπιακός θα πάει, για να πρεσάρει και να κουράσει τις τέσσερις καλές παίκτριες του αντιπάλου, και θέλει παράλληλα να τρέξει όσο μπορεί στο ανοιχτό γήπεδο, αφού οι γηπεδούχες θα προτιμήσουν το σετ παιχνίδι.

Αυτό που προβληματίζει κυρίως τον Μιχάλη Καπουρνιώτη είναι η κατάσταση της Ραφαέλας Σουλτάνη, που ουσιαστικά δεν έχει κάνει καμία προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, αφού την Παρασκευή περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα Σάββατο παρακολούθησε την τακτική. Η βασική γκαρντ του Ολυμπιακού Βόλου έχει ένα χτύπημα στα πλευρά από το φιλικό του προηγούμενου Σαββάτου με το εφηβικό του Γ.Σ. Βόλου και θα φανεί και μέσα στον αγώνα αν πονάει ή όχι.

Η Σουλτάνη είναι χωρίς να το θέλει υπεύθυνη και για έναν άλλον τραυματισμό, το κάταγμα στη μύτη της Παγκαλίδου την περασμένη του αγώνα με τον Ηρακλή βδομάδα, αφού συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια προπόνησης. Έτσι η νεοφερμένη παίκτρια θα αναγκαστεί να αγωνιστεί για μία ακόμη φορά με ειδική μάσκα, ενώ γενικότερα φαίνεται να είναι επιφυλακτική.

Η 12αδα που επέλεξε ο Μιχάλης Καπουρνιώτης, που θα είναι την Κυριακή μόνος του στον πάγκο, καθώς θα απουσιάζει ο Μιχάλης Μπορίνος, είναι η εξής: Κυριατζίδου, Ντελλή, Παγκαλίδου, Ταντουρόφσκα, Σουλτάνη, Νούλα, Αγαγιώτη, Δημητριάδου, Ζήτη, Αγκάνη, Διαμαντοπούλου, Κοτσιάφτη. Οι έξι που κόπηκαν είναι οι Σαρακατσάνη, Ντόβα, Βογιατζάκη, Τότση, Αρτεμισίου, Χούτα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το θέμα της Ζέρβα θα ξεκαθαρίσει την επόμενη βδομάδα, με την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού να επιθυμεί την παρουσία της στην ομάδα, έστω κι αν αυτό γίνει για επιλεγμένα παιχνίδια. 

Last modified onSaturday, 15 October 2016 21:06