noodles volos banner

Τον Ηρακλή Θ. υποδέχεται ο Ολυμπιακός στους «16» του Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο ΕΑΚ Βόλου για την τρίτη αγωνιστική της α' φάσης στον δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας (Κυριακή 2/10, 12:00) και θέλει τη νίκη, που θα του χαρίσει την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

 

Ο «Γηραιός» αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1 Γυναικών τη νέα σεζόν. Νέος προπονητής είναι ο κ. Συρόπουλος, πρώην τεχνικός του ισχυρού, την περασμένη σεζόν, Παναθλητικού. Την ίδια διαδρομή ακολούθησαν και οι δύο καλύτερες παίκτριες της ομάδας των Συκεών και πρώτες σκόρερ της Α2 πέρσι, Τσαμπούρη και Κωτούλα, γεγονός που καθιστά τον Ηρακλή μία από τις δυνατότερες ομάδες της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας της Ελλάδας για την αγωνιστική χρονιά 2016-17.

Αυτό δεν τρομάζει τόσο τον Μιχάλη Καπουρνιώτη, όσο τον προβληματίζει η αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η δική του ομάδα. Οι ερυθρόλευκες δεν είναι 100% έτοιμες αυτή τη στιγμή, με το πρωτάθλημα της Α2 να ξεκινά σε περίπου τρεις εβδομάδες. Παρ’ όλα αυτά, στόχος είναι η νίκη που θα δώσει το δικαίωμα στις Βολιώτισσες να αγωνιστούν στους «16» του Κυπέλλου, απέναντι στον Πρωτέα Βούλας. Το παιχνίδι, εξάλλου, είναι νοκ- άουτ κι όλα μπορούν να συμβούν.

Στα αγωνιστικά, η Άννα Ταντουρόφσκα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της με τη φανέλα του Ολυμπιακού για αυτήν τη σεζόν, αν και δεν είναι 100% έτοιμη, καθώς πέρσι χειρουργήθηκε στο χιαστό και βρίσκεται, τη δεδομένη χρονική στιγμή, στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας της. Παράλληλα, Δημητριάδου και Κοτσιάφτη αντιμετωπίζουν ορισμένα μικροπροβλήματα μυϊκής φύσεως, τα οποία δε θα τις εμποδίσουν να βρίσκονται στην αποστολή και να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Τέλος, όσον αφορά τον κόσμο της ομάδας, που ενδέχεται να βρίσκεται στο ΕΑΚ πριν την αναχώρησή του για το Κίτρος, ενόψει του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Πύδνα, οι ιθύνοντες του τμήματος θεωρούν πολύ σημαντική την παρουσία του, έστω και για ένα κομμάτι του αγώνα, προκειμένου να αποδειχθεί για άλλη μια φορά πως η ομάδα αυτή επιβάλλεται να αγωνίζεται στην Α1, με βάση τους φιλάθλους που την ακολουθούν.

Last modified onFriday, 30 September 2016 15:59