noodles volos banner

Μπακρατσά: «Προσωπική πρόκληση για μένα η Νίκη»

Η Μίνα Μπακρατσά επέστρεψε στην ενεργό δράση, ύστερα από δύο χρόνια απουσίας της από τα παρκέ, υπογράφοντας χθες συμφωνητικό συνεργασίας με την ομάδα της Νίκης και πραγματοποίησε δηλώσεις στο magnesiasports, σχετικά με την αγωνιστική σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά:

Για τα συναισθήματα που προκαλεί η επιστροφή στα «παρκέ», ύστερα από δύο έτη αποχής:

«Η αλήθεια είναι ότι η μυρωδιά του γηπέδου, η αίσθηση του παρκέ, η επαφή με τη μπάλα, η επικοινωνία με τις συναθλήτριές μου για έναν κοινό σκοπό είναι πράγματα που μου είχαν λείψει πολύ. Βέβαια, η απουσία μου, εδώ και δύο χρόνια, από την ενεργό δράση μου δημιουργεί ένα σχετικό άγχος. Βέβαια, μια καλή εμφάνιση κι ο στόχος της νίκης πάντα αποτελεί πρόκληση για έναν αθλητή. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω».

Για το αν θεωρεί πρόκληση την Νίκη Βόλου και τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ:

«Αν η ερώτηση αφορά την κατηγορία της ομάδας, θα σας πω ότι το να προσπαθήσεις να μεταδώσεις την εμπειρία σου κι ό,τι έχεις πάρει μέσα από αγώνες και υψηλότερες κατηγορίες, σε νεαρότερες αθλήτριες, είναι μία προσωπική πρόκληση. Ελπίζω να βοηθήσω, όσο μπορώ και η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Τέλος, θέλησε να στείλει μήνυμα στον κόσμο της Νίκης και, κατ’ επέκταση, στο μπασκετικό κοινό της Μαγνησίας:

«Ένα μήνυμα γενικά για όλους είναι να στραφούν στα γήπεδα, να στηρίζουν όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθειά τους, είτε ανήκουν στην ομάδα που υποστηρίζουν, είτε σε κάποια αντίπαλη. Πιο συγκεκριμένα, θα ήθελα να πω στον κόσμο της καινούριας μου ομάδας πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να πάρει η ομάδα το καλύτερο αποτέλεσμα. Αξίζει τον κόπο να είναι δίπλα μας φέτος και να μας στηρίξει. Να επικροτεί την κάθε μας καλή φάση και να μας ξεσηκώνει, όταν δείχνουμε σημάδια κόπωσης. Η ενέργεια των φιλάθλων βοηθά έναν αθλητή και μια αθλήτρια, πόσο μάλλον νεαρής ηλικίας, στοιχείο που υπάρχει στο δικό μας σύνολο, σε μεγάλο βαθμό».