noodles volos banner

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Ολυμπιακό

 

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού μέσω ανακοίνωσης του πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός Βόλου ενόψει της αναμέτρησης του γυναικείου τμήματος μπάσκετ την Κυριακή στο ΕΑΚ, απέναντι στην Αναγέννηση Ρυσίου. 

Συγκεκριμένα: 

Συνεχίζεται η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών μπάσκετ ,  του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα , την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 , στις 12.00 το μεσημέρι στο ΕΑΚ Βόλου ,  στα πλαίσια της 16ης   αγωνιστικής , με την ομάδα της  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΥΣΣΙΟΥ .

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή καλούν το φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα , ώστε με τη βοήθεια του , τα κορίτσια και ο προπονητής μας , να ξεπεράσουν  την κακή εμφάνιση και ήττα της προηγούμενης Κυριακής και να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες νίκης απέναντι σε μια ομάδα που καταβάλλει και αυτή προσπάθεια , τα τελευταία χρόνια , να καταξιωθεί στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ .

Στον αγώνα αυτό για πρώτη φορά φέτος η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα εμφανιστεί  στις φανέλες της , με το λογότυπο του νέου μας χορηγού , CAFE MANOLLO.

Στο συγκεκριμένο αγώνα θα υπάρχει είσοδος 5 ευρώ για τους ενήλικες και 3 ευρώ για άνεργους , φοιτητές , μαθητές , έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι και καλούμε όλους του φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και του γυναικείου μπάσκετ να συμπαρασταθούν και να συμβάλλουν στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι της ομάδας για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της παρουσίας της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία .

 Όσο το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του , τόσο περισσότερο αναγκαία είναι η στήριξη του φιλάθλου κόσμου , αφενός για να βελτιώσουμε τη θέση μας στο βαθμολογικό πινάκα αφετέρου για να καταλάβουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση σ' αυτόν , ώστε στους αγώνες κατάταξης για την παραμονή στη Α1 Εθνική κατηγορία να έχουμε την καλύτερη δυνατή θέση στην αφετηρία του .

 

Last modified onThursday, 05 February 2015 18:51