noodles volos banner

Κουφογιάννη: «Αντίπαλος μόνο για σαράντα λεπτά»

Πρωταθλήτρια της Α2 αναδείχθηκε η Ηρώ Κουφογιάννη με τον Ολυμπιακό, όμως την Κυριακή θα έρθει ως αντίπαλος στο ΕΑΚ Πρωταθλήτρια της Α2 αναδείχθηκε η Ηρώ Κουφογιάννη με τον Ολυμπιακό, όμως την Κυριακή θα έρθει ως αντίπαλος στο ΕΑΚ

 

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Κυριακή στο ΕΑΚ τον Ιπποκράτη και με την ομάδα της Κω θα αγωνιστεί και μία πρώην παίκτρια του. Συγκεκριμένα η Ηρώ Κουφογιάννη θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπη στο παρκέ με την πρώην της ομάδα, αφού μετά τον Ολυμπιακό έφυγε για την Κω όπου αγωνίζεται για τρίτη συνεχόμενη περίοδο. Η Κουφογιάννη ήταν μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου τη σεζόν 2011-2012 και θα επιστρέψει ως αντίπαλος σε ένα γήπεδο που έχει πολλές ευχάριστες αναμνήσεις. Η Ελληνίδα σέντερ μίλησε στο magnesiasports για το παιχνίδι και για το γεγονός ότι επιστρέφει στο παρκέ που γνώρισε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

«Χαίρομαι που μετά από τρία χρόνια επιστρέφω πάλι στον Βόλο και σε ένα γήπεδο που έχω ζήσει όμορφες στιγμές. Έρχομαι ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, αλλά θα είμαι αντίπαλος μόνο για 40 λεπτά μέσα στο παρκέ, αφού με αυτή την ομάδα συνεργάστηκα άψογα και με επιτυχία. Γνωρίζω κάποιες παίκτριες με τις οποίες υπήρξαμε συμπαίκτριες και θα χαρώ που θα τις δω ξανά, όπως και ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκα. Έχουν αλλάξει βέβαια αρκετά πράγματα στην ομάδα από τότε που έπαιζα εγώ, αλλά κάποια πράγματα που έχουμε ζήσει οι παίκτριες δεν αλλάζουν».

Για το παιχνίδι της Κυριακής και τη δική της ομάδα: «Πιστεύω στην ομάδα και μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Τερψιθέα, η ψυχολογία έχει ανέβει αρκετά. Θα κυνηγήσουμε το διπλό. Η ομάδα του Βόλου είναι πολύ μαχητική και μέσα στην έδρα της, με την παρουσία και του κόσμου της δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους. Το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εύχομαι να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε με το ροζ φύλλο. Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή στο γήπεδο»! 

 

Last modified onFriday, 31 October 2014 09:45