noodles volos banner

Έρχονται τα κρίσιμα ματς για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου

Οι τέσσερις πρώτες εξαιρετικά δύσκολες αγωνιστικές για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου, πέρασαν και πλέον ξεκινά ένα πιο βατό πρόγραμμα για τις ερυθρόλευκες στην Α1 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ, αλλά και μια σειρά από κρίσιμα ματς που πρέπει να τα κερδίσει, αφού θα κρίνουν πολλά για τον στόχο τους.

Η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη έχει δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα της στη συνέχεια, από τα οποία μπορεί να αποσπάσει τα ροζ φύλλα και να αναπτερώσει το ηθικό και τις ελπίδες της. Συγκεκριμένα υποδέχεται την Κυριακή (2/11) τον Ιπποκράτη και μετά την Τερψιθέα Γλυφάδας. Έπειτα έχει δύσκολη έξοδο στο Ρύσσιο, στη συνέχεια υποδέχεται τον δυνατό Πρωτέα Βούλας, ενώ την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου φιλοξενείται από τον επίσης νεοφώτιστο, Παναθλητικό.

Οι ερυθρόλευκες στοχεύουν να κατακτήσουν τρεις νίκες σε αυτά τα παιχνίδια και γιατί όχι να πετύχουν και κάτι καλύτερο, αφού θεωρητικά με τις τέσσερις από τις πέντε ομάδες με τις οποίες αγωνίζονται θέτουν τους ίδιους στόχους.

Άλλωστε μέχρι στιγμής, παρά τις ήττες οι Βολιώτισσες έχουν δείξει καλά στοιχεία στο πρωτάθλημα, που γέμισαν ελπίδες ενόψει της συνέχειας.