noodles volos banner

Δυνατό φιλικό με το Ελληνικό ο Ολυμπιακός στον Βόλο

Συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και της συμμετοχής της ομάδας μας στη πρώτη φάση του κυπέλλου, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Καπουρνιώτη Μιχάλη και του γυμναστή, Θεοχάρη Δημήτρη.

Καθημερινά με την παρουσία όλων των κοριτσιών, οι πρωινές προπονήσεις περιλαμβάνουν φυσική κατάσταση ενώ οι αντίστοιχες απογευματινές περιλαμβάνουν ασκήσεις με μπάλα και τακτική. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ενώ μετά θα αρχίσουν και οι φιλικοί αγώνες. Μάλιστα θα έρθει στον Βόλο η πρωταθλήτρια ομάδα του Ελληνικού για να αγωνιστεί κόντρα στις ερυθρόλευκες. 

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων είναι:

Τετάρτη 10/9/2014 ΕΑΚ Βόλου ώρα 16.00 Ολυμπιακός Βόλου – Διμήνι

Τρίτη 16/9/2014 Λάρισα ώρα 18.00 Ολύμπια – Ολυμπιακός Βόλου

Παρασκευή 19/9/2014 ΕΑΚ Βόλου ώρα 19.00 Ολυμπιακός Βόλου – Ελληνικό

Τετάρτη 24/9/2014 ΕΑΚ Βόλου ώρα 16.00 Ολυμπιακός Βόλου – Διμήνι

Παράλληλα ανακοινώθηκαν οι ώρες των αγώνων από την ΕΟΚ και γίνονται ενέργειες εκ μέρους της Διοίκησης του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βολου, ώστε οι αγώνες να αρχίζουν στις 11.30 ή 12.00. Επίσης συνεχείς είναι οι διαβουλεύσεις των μελών της διοικούσας επιτροπής με επιχειρήσεις για εξεύρεση χορηγών που θα βοηθήσουν ώστε να κυλίσει η χρονιά με επιτυχία. Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας μετά οποία οι κάτοχοι τους θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες τόσο του γυναικείου τμήματος όσο και του ανδρικού και από τα οποία ο ερασιτέχνης Ολυμπιακού Βόλου προσδοκά μέσω της στήριξης των φιλάθλων του έσοδα. Το κόστος αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας θα είναι 25 ευρώ.

Εν τω μεταξύ το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.30 γίνεται η πρώτη συνάντηση των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, στο ΕΑΚ Βόλου. Ως προπονητές των ακαδημιών συνεχίζουν οι Μιχάλης Καπουρνιώτης, Πέπη Σατραζέμη και Παπαθανασίου Ελένη και από φέτος είναι και η Γιάννα Ράμμου.

Last modified onFriday, 05 September 2014 17:43