noodles volos banner

Πρώτη την Τετάρτη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Την Τετάρτη 27 Αυγούστου ξεκινά η νέα μεγάλη πρόκληση για την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο μπάσκετ, η οποία ως γνωστόν μετά την περσινή έξοχη πορεία της στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, κέρδισε επάξια την άνοδό της και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.
Η πρώτη προπόνηση των “ερυθρολεύκων” θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη στις 19.30, στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά, υπό τις οδηγίες του προπονητή Καπουρνιώτη Μιχάλη ο οποίος παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο “τιμόνι” των “ερυθρολεύκων”. Σ' αυτήν αναμένεται να λάβουν μέρος όλες οι αθλήτριες, παλιές και νέες, πλην της Άννας Ταντουρόφσκα η οποία θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις στα μέσα Σεπτεμβρίου. Στόχος της ομάδας είναι, βασισμένη κυρίως σε Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες, να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.
Το παρών στην πρώτη προπόνηση έχουν κληθεί να δώσουν οι: Νίκη Ζέρβα, Λαμπρινή Αγαγιώτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Γεωργία Καποδίστρια, Μίνα Μπακρατσά, Ελένη Παρασχάκη, Λία Σαρακατσάνη, Αναστασία Αρτεμισίου, Βιβή Ζαμπάκα, Έλλη Κατσιοπούλου, Εύη Κυριατζίδου, Ελένη Ζήτη, Άννα Μαρία ­Κοπάνου, Ευτυχία Δεληγιάννη, Στεφανία Θωμά, Ειρήνη Γκίνο, Εβελίνα Αλεξίου, Ευαγγελία Γούλα.
Η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ θα είναι ανοικτή στους δημοσιογράφους και στο κοινό.