noodles volos banner

Νίκη και παράλληλα πρόκριση για τις Νεάνιδες

Η Εθνική ομάδα των Νεάνιδων επικράτησε της Πορτογαλίας με 68-43 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Κροατία και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σεφτέ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεάνιδων που διεξάγεται στην Κροατία έκανε η Εθνική ομάδα. Μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε της Πορτογαλίας με 68-43 για την τελευταία αγωνιστική του Γ’ ομίλου, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Βελισσαράκος, είδε της παίκτριες του να κάνουν ένα εκπληκτικό δεύτερο δεκάλεπτο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά με επιμέρους 23-2! Η Εθνική Νεανίδων δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του ματς. Μάλιστα στο ημίχρονο η διαφορά έφτασε στο + 33 (45-12). Διαδικαστικού χαρακτήρα το δεύτερο μέρος παρά τη προσπάθεια της Πορτογαλίας ν’ ανατρέψει την σε βάρος της κατάσταση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, μάλιστα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που έχει πάρει στο τουρνουά. Κορυφαίες για την Ελλάδαν οι Σταμολάμπρου και Παυλοπούλου με 18 και 17 πόντους, αντίστοιχα.
Τα δεκάλεπτα: 22-10, 45-12, 55-28, 68-43.
Ελλάδα (Γιώργος Βελισσαράκος): Σταμολάμπρου 18 (3), Σταμάτη, Φουράκη, Νάστου 6, Παυλοπούλου 17(3), Χριστινάκη 5, Κίτσιου 1, Χωλοπούλου 7(1), Γεωργιάδη 8, Γεροστεργίου 2, Καραμπάτσα 4, Λουκά.
πηγή: sport-fm.gr