noodles volos banner

Καββαδάς: «Θα πάει ψηλά η Εθνική»

Την πίστη του στις δυνατότητες της Εθνικής Ελλάδας, για καλή πορεία στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, εξέφρασε ο Βασίλης Καββαδάς.

Ο 21χρονος σέντερ του Πανιωνίου κλήθηκε στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εν όψει της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» παραδέχθηκε πως πρόκειται για μεγάλη τιμή και θα προσπαθήσει να δικαιώσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντρέα Τρινκιέρι. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας: «Τα συναισθήματά μου είναι πολύ δυνατά. Είναι πολύ μεγάλη τιμή η κλήση μου στην Εθνική. Μου αρέσει που θα βρίσκομαι με παίκτες και προπονητές υψηλού επιπέδου. Στόχος μου είναι να δουλέψω όσο περισσότερο γίνεται και να είμαι συγκεντρωμένος».

Για την αγωνιστική κατάστασή του: «Δεν έχω σταματήσει καθόλου να προπονούμαι. Ήμουν με τον Πανιώνιο σε μεταβατική περίοδο προπονήσεων, που ήταν πολύ δυνατές. Δεν γνώριζα κάτι για την Εθνική».

Για το εάν θα βοηθήσει την Εθνική μόνο στο Καρπενήσι ή περισσότερο: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Το θέμα είναι να κάνω ό,τι μπορώ, να γίνομαι κάθε ημέρα καλύτερος και να αποδείξω πως δίκαια με κάλεσαν να συμμετάσχω στην Εθνική».

Για τους στόχους του με την Εθνική Ελλάδας: «Η άποψη και η εικόνα μου είναι πολύ καλές για αυτή την ομάδα. Υπάρχουν μεγάλες προσωπικότητες, μεγάλα ονόματα άρα υπάρχουν και υψηλοί στόχοι. Θεωρώ πως μπορεί να φθάσει ψηλά».

πηγή: onsports.gr