Logo
Print this page

Με τον θρύλο Αργύρη Καμπούρη η τελετή λήξης του B.C. Volos

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Αργύρης Καμπούρης, θα δώσει το παρών στην τελετή λήξη του B.C. Volos για τη σεζόν 2017-18, που θα γίνει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου διοργανώνει την τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 για τα τμήματα υποδομής της με την παρουσία μεγάλων ονομάτων από τον χώρο του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στην εκδήλωση μας θα τιμηθούν για την προσφορά τους ο θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ Αργύρης Καμπούρης ( πρωταθλητής Ευρώπης 1987) και από τον Βόλο η Κατερίνα Γιαννούλη (πρώην Διεθνής και παίκτρια της Α1 με τον Ολυμπιακό Βόλου), ο Γιώργος Βλιώρας (πρώην παίκτης σε όλες τις εθνικές κατηγορίες και νυν προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, με τον οποίον πέτυχε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική) και ο Κώστας Κυλεριώτης ( πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις στην καριέρα του).

Επίσης πριν τις βραβεύσεις θα γίνουν οι τελικοί αγώνες όλων των ομίλων του 9ου εσωτερικού τουρνουά της ομάδας μας, που άρχισε στις 18 Μαΐου. Σ’ όλους τους αθλητές-αθλήτριές μας θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά αλλά και για τη χρονιά που πέρασε.

Ακόμα θα δοθούν και τα κύπελλα για την άνοδο της νεανικής μας ομάδας στην Α2 ΕΣΚΑΘ και στην παιδική ομάδα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο παιδικό πρωτάθλημα του Νομού μας.

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου που στηρίζουν την εκδήλωση μας όπως και κάθε εκδήλωση της ομάδας μας, τους χορηγούς επικοινωνίας ASTRA TV και ΣΠΟΡ ΦΜ 89,5 καθώς και τους χορηγούς το ξενοδοχείο “ΑΙΓΛΗ” , ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ “ΑΙΘΡΙΟ” και το “ΟΥΖΟ Therapy”. Tους ευχαριστούμε για όλα …

Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας καλούν όλο τον κόσμο να γεμίσει την Δευτέρα 18 Ιουνίου το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, ώστε γονείς παιδιά και άνθρωποι του αθλητισμού και του μπάσκετ να δουν από κοντά τον  θρύλο Αργύρη Καμπούρη και την ιστορία του Βολιώτικου μπάσκετ ...

Η εκδήλωση θ’ αρχίσει στις 7 μ.μ. με τα παιχνίδια των ομίλων και θα κλείσει στις 9:30 μ.μ  με τις απονομές …

H είσοδος είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο…

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

B.C.VOLOS-PLAY WITH  “PASSION “

Πρόγραμμα εκδήλωσης

7:00μ.μ: Αγώνας Β’ ομίλου

7:30μ.μ: Αγώνας Γ’ ομίλου

8:00μ.μ: Αγώνας Α’ ομίλου

8:30μ.μ: Αγώνας Δ’ ομίλου

9:15μ.μ: Απονομές-Λήξη Γιορτής

FB (bcvolos)

SITE (basketballclubvolos.simplesite.com)

Τηλ. επικοινωνίας: 6946284232-6973881647

Τηλ. Γραμματείας: 6987048486

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]