Logo
Print this page

Θέτει θέμα προεδρίας του Μπερτομέου στην Euroleague ο Παναθηναϊκός

Με… άγριες διαθέσεις αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των μετόχων της Euroleague την προσεχή Πέμπτη (12/4) στη Μαδρίτη η πλευρά του Παναθηναϊκού Superfoods, η οποία θα εκπροσωπείται από τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων», Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μάνο Παπαδόπουλο. 

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε μια διαρκή κόντρα με την πλευρά της διοργανώτριας αρχής και προσωπικά με τον Ζόρντι Μπερτομέου και γι' αυτό το λόγο αναμένεται να θέσει καίρια ζητήματα για τους τρόπους διεξαγωγής της διοργάνωσης και για την ακεραιότητά της. 

Σύμφωνα με τον Sport Fm, η πλευρά του Παναθηναϊκού Superfoods θα φέρει στο τραπέζι θέματα που έχουν να κάνουν με τα τηλεοπτικά πακέτα, οικονομικά και τα χορηγικά προβλήματα που απασχολούν διαχρονικά τη διοργανώτρια αρχή και τους μετόχους που τη στελεχώνουν, αλλά στα οποία δεν έχουν δοθεί λύσεις. 

Επιπλέον, ακόμα ένα ζήτημα που θα θέσει επί τάπητος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι τα προβλήματα με τη διαιτησία, με την πλευρά των «πρασίνων» να κάνει λόγο για σφυρίγματα που δείχνουν διαφορετικά κριτήρια αντιμετώπισης ανάμεσα στις ομάδες της διοργάνωσης. Μάλιστα, θα γίνει ερώτηση για την παρουσία του Στόουκς ως υπεύθυνου διαιτησίας και με ποια κριτήρια έχει πάρει τη θέση αυτή. 

Παράλληλα, στην ατζέντα του «τριφυλλιού» θα είναι και τα δεδομένα της τελευταίας αγωνιστικής της regular season, καθώς θεωρείται παράλογο να μηνδιεξάγονται τα ματς της συγκεκριμένης μέρας την ίδια ώρα και αγωνιστική, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια αλλοίωσης της τελικής βαθμολογίας. 

Κατόπιν όλων αυτών των ανοιχτών θεμάτων, ο Παναθηναϊκός θα φέρει για πρώτη φορά προς συζήτηση το μέλλον του Ζόρντι Μπερτομέου στον προεδρικό θώκο της Euroleague και να εκλεχθεί για πρώτη φορά εν μέσω δημοκρατικών διαδικασιών κεφαλή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ποτέ. 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]