noodles volos banner

Τέλος ο Μανωλόπουλος από την ΑΕΚ

Χωρίζουν οριστικά οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Ο Έλληνας κόουτς έχει ήδη ενημερωθεί για την απόφαση του ιδιοκτήτη της Ένωσης, Μάκη Αγγελόπουλο, και ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση που θα σφραγίσει και τυπικά το διαζύγιο των δύο πλευρών. Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με την κακή εικόνα των κιτρινόμαυρων (με αποκορύφωμα την κάκιστη εμφάνιση στο Λαύριο), είχαν βαρύνει το κλίμα για τον 47χρονο προπονητή, ο οποίος αποτελεί πλέον παρελθόν. 

Υπενθυμίζεται πως ο Μανωλόπουλος είχε αναλάβει πριν από περίπου εννιά μήνες, διαδεχόμενος τον Γιούρε Ζντοβτς, οδήγησε φέτος την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά), ωστόσο η διοίκηση της ομάδας έκρινε αναγκαίο το... ηλεκτροσόκ για να μην χαθεί το «τρένο», αφού... δεν ερχόταν βελτίωση. 


Προς στιγμήν το κενό στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου θα καλυφθεί εκ των έσω, με τον Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά ήδη αναζητείται ο... μόνιμος «διάδοχος», με τα ονόματα των Σούλη Μαρκόπουλου και Ηλία Ζούρου να «ακούγονται» έντονα.