noodles volos banner

Αφιερωμένο στην Πίστη το τουρνουά του B.C. Volos στον Αη Γιάννη

Σήμερα και αύριο στον Αη Γιάννη Πηλίου διεξάγεται το 1o τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 του B.C. Volos σε συνεργασία με τον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου. Για το εν λόγω τουρνουά λάβαμε και δημοσιεύουμε από την υπεύθυνη της Πίστης στη Μαγνησία, κ. Ελένη Ζαχαριάδου την παρακάτω ανακοίνωση-πρόσκληση, καθώς η αθλητική εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις:

«Τουρνουά Αγάπης διεξάγεται στις 26 και 27 Αυγούστου στον ονειρεμένο Άη Γιάννη με τη θαλασσόβρεχτη μπάλα του μπάσκετ να στάζει ΑΝΘΡΩΠΙΑ, καθώς η εκδήλωση αφιερώνεται στα παιδιά  της ΠΙΣΤΗΣ, στα παιδιά που παλεύουν τη σκληρή αρρώστια του καρκίνου.

Όλοι όσοι μπορούν να πιάσουν στα χέρια τους μια μπάλα μπορούν να συμμετέχουν με μια ρίψη και η σκέψη τους θα μεταφέρει όμορφες θαλασσινές εικόνες σε νοσοκομειακούς θαλάμους, αντιστάθμισμα της αλληλεγγύης τους προς τα παιδιά μας.

Όλοι   μπορούν …από 8 ως και 98 χρόνων … Όλοι οι νέοι , όλοι όσοι αισθάνονται νέοι. Οι μπασκέτες έχουν στηθεί στο Δημοτικό πάρκινγκ με τη συνδρομή του  BC Volos και του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου και όλων των επωνύμων και ανωνύμων που συνετέλεσαν στη διοργάνωση.

Και εκεί σε κάθε φλοίσβο θα παιχνιδίζουν τα όνειρα των παιδιών της ΠΙΣΤΗΣ, σε κάθε παφλασμό θ’ αντηχεί και το τραγούδι της  αγάπης … Καρκίνος και παιδί … δύσκολος αγώνας, γι’ αυτό είμαστε κοντά τους, σ’ όλα αυτά τα παιδιά που αντικρίζουν το σκληρό προσωπείο της  ζωής.

Και ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σ’ όλους, που λίγο ή πολύ ξεπερνούν τον εαυτό τους, υπερβαίνουν τις δικές τους έγνοιες και απλώνουν χέρι ανθρωπιάς στους μικρούς μαχητές. Γι’ αυτό , όλοι εσείς που θα βρεθείτε στον Άη Γιάννη, μαζί με τη βουτιά στη θάλασσα κάντε κι ένα “μπάνιο προσφοράς” ... Σας περιμένουμε.

Για την ΠΙΣΤΗ

Ελένη Ζαχαριάδου