noodles volos banner

Κοινός αγιασμός για τα τμήματα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. στις 23 Αυγούστου

Για τις 23 Αυγούστου 2017,  ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, ορίστηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, η κοινή  επίσημη έναρξη προετοιμασίας και ο αγιασμός τόσο για το γυναικείο όσο και για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου.

Η επίσημη “πρώτη” θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στην Άλλη Μεριά, αρχικά με αγιασμό και στη συνέχεια με προπόνηση για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου.  Η ανδρική ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία της στις 21 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στην Άλλη Μεριά. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση-πρόσκληση προς τους αθλητές και τις αθλήτριες από τη Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων.

Στην επίσημη έναρξη της προετοιμασίας θα παρευρεθεί η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου καθώς και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ ανδρών-γυναικών, ενώ είναι ανοικτή τόσο για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το άθλημα του μπάσκετ όσο και για τους φιλάθλους της ομάδας.

 

Last modified onTuesday, 08 August 2017 11:22