noodles volos banner

Αναγνώρισε το λάθος της για την ΑΕΒΔ η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Παραδέχτηκε το λάθος της η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου μετά από σχεδόν πέντε μήνες σχετικά με την ανακοίνωση που είχε βγάλει εναντίον της ΑΕΒ Διμηνίου. Στην ανακοίνωση της 3ης Φλεβάρη οι διοικούντες του Ολυμπιακού είχαν καταγγείλει τον Πάρη Λότφι και τη διοίκηση της ΑΕΒ Διμηνίου, αναφέροντας ότι ο Βολιώτης προπονητής, που είναι τεχνικός παράλληλα και της Ολύμπιας Λάρισας, είχε εκμεταλλευτεί την παραχώρηση του κλειστού του ΕΑΚ στην ΑΕΒΔ, για να κάνει προπόνηση η λαρισινή ομάδα, πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στον Βόλο για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Μάλιστα χαρακτήριζε τους ανθρώπους της ΑΕΒΔ ως δοσίλογους στην πόλη του Βόλου κι ότι βάζουν πάνω απ’ όλα το στενό προσωπικό τους συμφέρον.

Σήμερα πάντως οι διοικούντες το μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία προς τιμήν τους έστω και αργά επισημαίνουν ότι αδίκησαν την ΑΕΒΔ και τονίζουν την ανάγκη για συνένωση δυνάμεων στην πόλη του Βόλου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 σχετικά με την ανακοίνωση που είχε αναρτήσει στις 3 Φεβρουαρίου 2017, στο επίσημο site της και μετά από συζητήσεις που έγιναν με τη Διοίκηση της ΑΕΒΔ θεωρεί  ότι, χωρίς να γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα, αδίκησε την προσπάθεια της ομάδος της ΑΕΒΔ.

Σχετικά δε με επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά το τελευταίο αγώνα Κορασίδων, μεταξύ των δυο ομάδων, στα οποία δεν είχαν καμία εμπλοκή οι διοικούντες των δυο ομάδων, πιστεύουμε ότι αδικούν την προσπάθεια των νεαρών αθλητριών και δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην αποκατάσταση των σχέσεων των δυο Συλλόγων. Στο μπάσκετ χρειάζεται η συνένωση όλων των δυνάμεων και η ομάδα μας, όσο διοικούμε, θα καταβάλλει προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση». 

Last modified onSaturday, 24 June 2017 00:30