noodles volos banner

Δ.Ε. μπάσκετ Νίκης Β.: «Στη φιέστα σας θέλουμε όλους εκεί»

Ανακοίνωση για το ματς του Σαββάτου με τον Γ.Σ. Βόλου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, που θα σημάνει την άνοδο της Νίκης Β. στη Γ’ Εθνικής, εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι που όλοι περιμένουμε, για να γίνει το βήμα για την επάνοδο της Νίκης Βόλου στην Γ' Εθνική κατηγορία ήρθε! Τελευταίος αγώνας στην έδρας μας, με αντίπαλο την πολύ δυνατή ομάδα του Γ.Σ. Βόλου, και με νίκη κλειδώνουμε και μαθηματικά την άνοδο και την επιστροφή της αγαπημένης μας ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες.

Σε έναν αγώνα που ελπίζουμε να μετατραπεί σε φιέστα, σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ! Σας θέλουμε δίπλα μας. Ελάτε να γράψουμε μαζί την πρώτη σελίδα ενός νέου βιβλίου της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ενός βιβλίου που θέλουμε και θα επιδιώξουμε να είναι γεμάτο με χρυσές σελίδες, γεμάτο με ευχάριστες και επιτυχημένες στιγμές.

Καλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ να παρευρεθούν σε αυτό το παιχνίδι-γιορτή, το αποτέλεσμα του οποίου ελπίζουμε να επαναφέρει μια Βολιώτικη ομάδα, την αγαπημένη μας Νίκη Βόλου, στις Εθνικές κατηγορίες.

Οι παίκτες και οι προπονητές μας είναι απολύτως συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για την μεγάλη στιγμή. Η διοίκηση έχει ετοιμάσει πολλές και δυνατές εκπλήξεις που δεν πρέπει να χάσετε, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμήσουμε τη μνήμη ενός αγαπημένου ανθρώπου, φίλου μας και οπαδού της ομάδας μας που δυστυχώς πριν λίγα χρόνια έφυγε άδικα από την ζωή...

Αυτό το Σάββατο (13/05), τα λέμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, στις 19:00.

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται...»

Last modified onThursday, 11 May 2017 10:30