noodles volos banner

Στο 4ο πασχαλινό τουρνουά και στο Thess Cup U14 ο Αιολικός

Στο 4ο πασχαλινό τουρνουά στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας και στο Thess Cup Basketball Tournament U14 στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε η ακαδημία του Αιολικού. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Με συμμετοχή όλων των παιδιών της Ακαδημίας ολοκληρώνονται τη Μ. Πέμπτη οι δραστηριότητες του ΑΙΟΛΙΚΟΥ. Όλοι οι αθλητές μας είχαν ενεργό δράση στο 4ο πασχαλινό τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν ο Γ.Σ. Βόλου και ο B.C. Aπόλλων Καρδίτσας. Οι προπονητές κ.κ. Στρατίκης Σπύρος, Τελέγκας Στάθης, Καπουρτίδου Μαρία, συνεπικουρούμενοι και από τους αθλητές της παιδικής μας ομάδας, αντεπεξήλθαν επάξια, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία το 4ο πασχαλινό τουρνουά και τους ευχαριστούμε. Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και τους εκπροσώπους των ομάδων του Γ.Σ. Βόλου και Απόλλωνα Καρδίτσας, προπονητές κ.κ. Ζαρογιάννη Χρήστο και Ναούμ Κων/νο, που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας.

Το άλλο προπονητικό τιμ με τους τεχνικούς μας κ.κ. Σαμαρά Αντώνη, Οικονόμου Γεώργιο και τους αθλητές 2003-2004 συμμετείχαν σε ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά τουρνουά της Θεσσαλονίκης, στο Thess Cup Basketball  Tournament U14 Men in Thessaloniki. Συμμετείχαν οι ομάδες: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ-ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ-Y.M.C.A.ΘΕΣ/ΚΗΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 1-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 2- ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ- ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ-ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ 2-ΚΑΝΑΡΗΣ.

Οι αθλητές που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη από 10 Απριλίου έως και 13 Απριλίου και συμμετείχαν στο τουρνουά είναι: ΝΤΟΥΛΑΣ Δ.-ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Α.-ΚΟΛΙΑΜΗΤΡΑΣ Α.-ΜΠΑΙΡΑΜΗΣ Β.-ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ- ΧΡΙΣΤΟΜΑΝΟΣ Δ.-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ι-.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν.-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Π.-ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Σ. Το τουρνουά ήταν μεγάλη εμπειρία για τους αθλητές μας, καθώς ξέφυγαν από τα  στερεότυπα της πόλης τους, απέκτησαν νέους φίλους, καινούριες παραστάσεις , γνώρισαν άλλες νοοτροπίες και συμπεριφορές, συγκρίθηκαν με άλλους αθλητές, μέτρησαν τις δυνάμεις τους και όλα αυτά είναι μεγάλη παρακαταθήκη για την εξέλιξή τους τόσο ως αθλητές όσο και ως άνθρωποι. Ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς , στα παιδιά και στους προπονητές για τη συμμετοχή τους σ' αυτή τη μεγάλη μπασκετική γιορτή. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση, για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε η αγάπη τους για το μπάσκετ να μη σβήσει ποτέ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!»

1 aiolikos thess cup