noodles volos banner

Θέλει να δώσει το ΣΕΦ στους Αγγελόπουλους η κυβέρνηση

Η επιθυμία της κυβέρνησης να τρέξει το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή δεν είναι το μοναδικό που την απασχολεί. Από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα υπάρχει η επιθυμία να τρέξουν κι άλλα θέματα σχετικά με αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η «Goal» στο σημερινό της φύλλο αναφέρει ότι προτάθηκε στους αδελφούς Αγγελόπουλους το ΣΕΦ, στο οποίο ο μπασκετικός Ολυμπιακός φιλοξενείται. Τα αφεντικά της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ βλέπουν θετικά σε πρώτη φάση την πρόταση της κυβέρνησης.

Η ΚΑΕ θα έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε τροποποιήσεις στο γήπεδο για να γίνει πιο λειτουργικό και ευχάριστο. Επίσης, θα έχει το δικαίωμα αξιοποίησής του, δηλαδή θα μπορεί να έχει και κέρδη μέσω των εμπορικών χρήσεων.

Επίσης, η κυβέρνηση σχεδιάζει την προσθήκη 3.000 στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της ΕΠΣ και αυτό να παραχωρηθεί στον Εθνικό, αλλά και την ανέγερση του «Μουσείου του Μπάσκετ» και ενός ξενοδοχείου με σύμπραξη ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Στο πλάνο υπάρχει επίσης η σκέψη κατασκευής χώρος για τον στίβο του Πειραιά, τον οποίο φιλοξενούσε το παλιό «Γ. Καραϊσκάκης».

Last modified onFriday, 17 March 2017 16:38