noodles volos banner

Σήμερα στις 17.00 ο τελικός του Κυπέλλου Άρης-ΠΑΟ

Σήμερα Σάββατο στις 17:00 (Novaports) διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ των ανδρών στο Αλεξάνδρειο, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, με το παράδοξο βεβαίως να είναι ότι το ματς γίνεται στην έδρα του ενός από τους δύο φιναλίστ μετά τη σύμφωνη γνώμη των πρασίνων.

Περίπου 700 άτομα, οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ θα ταξιδέψουν οδικώς, με 14 τουριστικά λεωφορεία, από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Το επιτελείο της ΓΑΔΘ σχεδιάζει να οδηγήσει τους οργανωμένους Παναθηναϊκούς μέσα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον όσο πιο γρήγορα γίνεται, πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους φίλους του ΠΑΟ που θα φτάσουν με ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα αλλά και αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσουν τον τελικό κυπέλλου μπάσκετ.

Προβλέπεται να οδηγηθούν από τη νότια πλευρά προς το κλειστό γήπεδο μπάσκετ και θα καταλάβουν τις κερκίδες 9 και 10, ενώ οι οργανωμένοι φίλοι του Άρη θα κινηθούν από τη βόρεια περιοχή του γηπέδου, μέσω των οδών Εγνατία και Λαμπράκη. Αυτοί θα βρίσκονται στις κερκίδες 5 και 6. Μεταξύ των οπαδών των αντιπάλων ομάδων θα υπάρχει κενή ζώνη στις κερκίδες 7-8. Συνολικά 1100 εισιτήρια διατέθηκαν στη φιλοξενούμενη ομάδα κι άλλα τόσα πήρε η ομάδα του Άρη.

Τόσο η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, όσο και αυτή του Τσάβι Πασκουάλ έχουν… γεμάτο οπλοστάσιο, αφού ο Αρης δεν έχει απουσίες, όπως και ο Παναθηναϊκός (πλην φυσικά του Γκιστ.

Τη διαιτητική τριάδα του τελικού συνθέτουν οι Σχινάς, Αναστόπουλος και Παναγιώτου, ενώ κομισάριοι θα είναι οι Σιμητόπουλος και Γκούμας.

Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Παναθηναϊκός με 17 τίτλους στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών. Ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 9, ενώ 3ος είναι ο Άρης με 8.

Last modified onSaturday, 18 February 2017 14:28