noodles volos banner

Μισοάδειο... το γήπεδο για τον τελικό Κυπέλλου

Την Τρίτη έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη στις 18/2 στο «Nick Galis Hall» που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο Κύπελλο μπάσκετ.

Μόλις 3.000 άνθρωποι συνολικά θα παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό στην έδρα του Αρη, αφού οι δύο ομάδες θα παραλάβουν 1.100 εισιτήρια έκαστος, ενώ ακόμα παραμένει ανοικτό πόσες προσκλήσεις θα μπορεί να μοιράσει η ΕΟΚ, οι οποίες όμως μάξιμουμ θα είναι 800!

Κι όλα αυτά παρά την σύμπνοια των εκπροσώπων των δύο ομάδων, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη σύσκεψη, αλλά και την ιστορική απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δεχτεί τη διεξαγωγή του τελικού στην έδρα του Αρη!

Το μεγάλο «κρίμα» είναι πως ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ένα μισοάδειο γήπεδο, αφού η χωρητικότητα του «Παλέ» είναι περίπου 6.000, ήτοι μόλις το 50% των εξεδρών θα έχουν κόσμο, λόγω νεκρών ζωνών για λόγους ασφαλείας!

Τυπικά γηπεδούχος του τελικού θα είναι ο Παναθηναϊκός, ενώ τα εισιτήρια θα διατεθούν αποκλειστικά με ταυτοπροσωπία, ονομαστικές λίστες και έλεγχο ταυτότητας στην είσοδο! Αυτό ισχύει και για τις προσκλήσεις της ΕΟΚ, που θα αποφασιστεί πόσες ακριβώς θα είναι σε επόμενες συσκέψεις, με προτεραιότητα πάντως διάθεσής τους να είναι η Θεσσαλονίκη, ως η πόλη που φιλοξενεί τον τελικό.

Ο Άρης θα πάρει τις θύρες 4, 5, 6 του «Nick Galis Hall», ενώ ο Παναθηναϊκός τις θύρες 9, 10, με τις θύρες 2-3 να διατίθενται για τις προσκλήσεις σε φορείς και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή: sdna

Last modified onTuesday, 07 February 2017 15:58